Διαγόρας - Φοίβος: Υπό άλλες συνθήκες… ντέρμπι

Διαγόρας - Φοίβος: Υπό άλλες συνθήκες… ντέρμπι

Διαγόρας - Φοίβος: Υπό άλλες συνθήκες… ντέρμπι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 101 ΦΟΡΕΣ

Ο "γηραιός" υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο τους δεύτερους της βαθμολογίας Κρεμαστενούς, με αμφίβολη τη συμμετοχή του Γιάννη Μαρίνου

Ο Διαγόρας είναι πλέον πρωταθλητής στην Α΄ Κατηγορία Blue Star Ferries, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα… Το κύρος και η ιστορία του συλλόγου, επιβάλλει στους φετινούς πρωταθλητές, να αποδείξουν και στα ματς που απομένουν, πώς δίκαια κατακτούν τον τίτλο και ανεβαίνουν στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Οι «κυανέρυθροι» συνεχίζουν τις προπονήσεις προκειμένου να είναι σε καλή κατάσταση σε κάθε παιχνίδι, ενώ δεν υπάρχουν ακόμα συζητήσεις για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς και πώς θα οργανωθεί καλύτερα ο σύλλογος, στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής στο οποίο θα συμμετέχουν.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η τεχνική ηγεσία η οποία συμφώνησε και για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, θα ασχοληθεί με το θέμα αυτό, μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας.

Στο μεταξύ την 28η αγωνιστική, ο «γηραιός» της πόλης φιλοξενεί την ομάδα του Φοίβου, σε ένα ματς το οποίο κάτω από άλλες συνθήκες, θα ήταν ντέρμπι κορυφής, αλλά…τα πράγματα έχουν ήδη ξεκαθαρίσει. Ο Διαγόρας είναι πρωταθλητής κι ο Φοίβος είναι στην δεύτερη θέση, γεγονός που προοιωνίζει, πώς θα γίνει ένα καλό παιχνίδι καθώς και οι δυο πλευρές θα παίξουν ελεύθερο ποδόσφαιρο για να ευχαριστήσουν τον κόσμο που θα πάει στο γήπεδο να παρακολουθήσει το παιχνίδι..

Από αγωνιστικής πλευράς και για λογαριασμό του Διαγόρα, είναι άγνωστο αν αγωνισθεί στο ματς αυτό ο Γιάννης Μαρίνου, ο οποίος αισθάνθηκε ενόχληση στην γάμπα και δεν προπονήθηκε καθόλου χθες. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του Ανδρέα Σταύρου για το ματς με τον Φοίβο.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!