Καταδικάστηκαν για τον ξυλοδαρμό φοιτητή

Καταδικάστηκαν για τον ξυλοδαρμό φοιτητή

Καταδικάστηκαν για τον ξυλοδαρμό φοιτητή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 300 ΦΟΡΕΣ

Ένοχοι κρίθηκαν χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση ξυλοδαρμού 20χρονου φοιτητή πριν από τέσσερα χρόνια στην Παλιά Πόλη.

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο επέβαλλε στον 37χρονο ποινή φυλάκισης 3 ετών με τριετή αναστολή, ενώ για τον 53χρονο μετέτρεψε την κατηγορία σε απλή σωματική βλάβη και τον καταδίκασε σε φυλάκισης 7 μηνών.

Συνήγοροι υπεράσπισης στην υπόθεση είναι οι κ.κ. Άκης Δημητριάδης και Νικήτας Μπόλκας, ενώ παράσταση πολιτικής αγωγής έχει δηλωθεί από την οικογένεια του παθόντα δια του δικηγόρου κ. Ιωάννη Χαρίτου.

Όπως είναι γνωστό το επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 30 Ιουνίου 2013 και για αυτό έγινε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου από τον -τότε -20χρονο φοιτητή.

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου και μετά από έρευνες, αστυνομικοί του Τμήματος Ιαλυσού κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 53χρονο αλλοδαπό στη περιοχή του Παραδεισίου.

Σε ότι αφορά τον 37χρονο δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου, όμως σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία όλα ξεκίνησαν με την σχετική καταγγελία που έγινε, βάση της οποίας στις 30-06-2013 πρώτες πρωινές ώρες στην Παλιά πόλη της Ρόδου, οι κατηγορούμενοι με αφορμή παρεξήγηση που έγινε μέσα σε μπαρ που εργάζονταν ως υπάλληλοι, χτύπησαν από κοινού με τα χεριά τους στο πρόσωπο 20χρονο ημεδαπό, προκαλώντας του επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο