Το γηπεδικό στην κορυφή της «ατζέντας» του Κλεάνθη

Το γηπεδικό στην κορυφή της «ατζέντας» του Κλεάνθη

Το γηπεδικό στην κορυφή της «ατζέντας» του Κλεάνθη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 121 ΦΟΡΕΣ

Άμεσα θα ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης του αγωνιστικού χώρου του κεντρικού γηπέδου, στην τελική ευθεία μπαίνει η προσπάθεια απόκτησης βοηθητικού. Άτυχος στάθηκε ο νεαρός Πατάκας, που χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς

Στις εργασίες που πρέπει να γίνουν προκειμένου ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Παραδεισίου να επανέλθει στη ζητούμενη καλή κατάσταση, καθώς και στην ολοκλήρωση του νέου βοηθητικού, στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους οι άνθρωποι του Κλεάνθη.

Το κεντρικό γήπεδο θα κλείσει πριν από την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, καθώς κατόπιν αιτήματος που κατέθεσαν οι Παραδεισιώτες και έγινε αποδεκτό, το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Αστέρα Παστίδας θα γίνει την επόμενη Τετάρτη (συνεπώς, το τελευταίο εντός έδρας θα είναι αυτό της προτελευταίας αγωνιστικής με τον Κλεόβουλο). Όσο για το βοηθητικό, το οποίο βρίσκεται σε χώρο στο τέλος του αεροδρομίου, στην κατεύθυνση προς τη Σορωνή, απομένει η περίφραξή του για να παραδοθεί προς χρήση, με τους παράγοντες του Κλεάνθη να εκτιμούν πως μέσα στο καλοκαίρι θα το έχουν στη διάθεσή τους.

Με απουσίες κόντρα στον ΑΕΡΑ
Χωρίς τους τραυματίες Μιχάλη Πλύγκο, Γιώργο Φωτεινή και Βαγγέλη Λερογιάννη θα παραταχθεί ο Κλεάνθης στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΑΕΡΑ στ’ Αφάντου.

Στους παραπάνω προστέθηκε και ο νεαρός Μιχάλης Πατάκας. Σε μία περίοδο που άρχισε να παίρνει χρόνο συμμετοχής και να βρίσκει ρυθμό, ο 19χρονος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε σοβαρά στο δάχτυλο του χεριού του και θα χάσει τα και τα τρία ματς που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της χρονιάς.

Χθες οι ποδοσφαιριστές του Κλεάνθη είχαν ρεπό. Στο γήπεδο θα επιστρέψουν σήμερα, ώστε να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το ματς του Σαββάτου.

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού