Σταματία Κούρου: Κορίτσι από... χρυσάφι

Σταματία Κούρου: Κορίτσι από... χρυσάφι

Σταματία Κούρου: Κορίτσι από... χρυσάφι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 384 ΦΟΡΕΣ

Τεράστια η επιτυχία της αθλήτριας του Ροδήλιου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας

Μεγάλη παρουσία από τη Σταματία Κούρου του Ροδήλιου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας στο ΟΑΚΑ από 21 έως 23 Απριλίου.

Η νεανίδα του συλλόγου από τη Ρόδο ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου σε όσα αγωνίσματα διεξήχθησαν και απέδειξε γι’ άλλη μια φορά τη σωστή προετοιμασία της. Χάρις στις επιδόσεις αυτές, ο Ροδήλιος αναδείχθηκε κορυφαίος σύλλογος πανελλαδικώς στις νεανίδες.

Η ανακοίνωση του Ροδήλιου για την επιτυχία:
«Τέσσερα χρυσά μετάλλια κατέκτησε η Σταματία Κούρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων, που διεξήχθη από 21 έως 23 Απριλίου στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας.

Η αθλήτρια του Ροδήλιου που το 2017 αγωνίζεται για πρώτη χρονιά στην κατηγορία Νεανίδων, την πρώτη ημέρα κατέκτησε δυο χρυσά μετάλλια, στα 500μ. Ατομική Χρονομέτρηση και στο Ατομικό Πουρσουίτ , κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Στη δεύτερη ημέρα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του Scratch, ενώ την τρίτη μέρα των αγώνων ανέβηκε πάλι στο βάθρο αφού ήταν «χρυσή» στο αγώνισμα των Πόντων.

Μεγάλη επιτυχία για τον ποδηλατικό όμιλο Ρόδου «Ροδήλιος» αφού ανακηρύχτηκε Πρωταθλήτρια Ομάδα Νεανίδων Πίστας για το έτος 2017 και παρέλαβε το κύπελλο από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας. Η παραπάνω επιτυχία οφείλεται στην Σταματία Κούρου που κατέκτησε τα χρυσά μετάλλια σε όλα τα αγωνίσματα που διεξήχθησαν.

Στην κατηγορία εφήβων ο σύλλογος συμμετείχε με τον Βασίλη Ζαννάκη, ο οποίος είχε αξιοπρεπή παρουσία σε δυνατούς αγώνες.

Αντίστοιχα καλές επιδόσεις είχαν οι Παίδες αθλητές: Κούρος Ιάκωβος, Σαββάκης Σταμάτης και Δράκος Νίκος, που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας.
Η αθλήτρια Λουτσιού Εισοδία ταλαιπωρήθηκε από ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας και εγκατέλειψε την προσπάθεια της από την πρώτη ημέρα.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας.»

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας