Προφυλακισμένος για ασέλγεια κατέθεσε αγωγή και διεκδικεί 200.000 ευρώ

Προφυλακισμένος για ασέλγεια κατέθεσε αγωγή και διεκδικεί 200.000 ευρώ

Προφυλακισμένος για ασέλγεια κατέθεσε αγωγή και διεκδικεί 200.000 ευρώ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 291 ΦΟΡΕΣ

Αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου με την οποία διεκδικεί το συνολικό ποσό των 200.000 ευρώ από τις οικογένειες των δύο ανήλικων κοριτσιών οι οποίες τον έχουν καταγγέλλει για ασελγείς πράξεις σε βάρος τους, υπέβαλλε 47χρονος Ροδίτης.

Η τακτική αγωγή κατατέθηκε χθες από τους δικηγόρους κ.κ. Στέλιο Αλεξανδρή και Αχιλλέα Δασκαλάκη, και ο 47χρονος διεκδικεί το ποσό αυτό ως αποζημίωση για την ηθική βλάβη που υπέστη για τις ψευδής και συκοφαντικές καταγγελίες – όπως ο ίδιος αναφέρει- έχουν γίνει σε βάρος του.

Ο 47χρονος Ροδίτης αναφέρει σύμφωνα με πληροφορίες στην αγωγή του, πως οι καταγγελίες που έκαναν οι δύο ανήλικες είναι ανυπόστατες και εξαιτίας αυτών αφενός βρίσκεται ήδη στη φυλακή και αφετέρου έχει χάσει το κύριος και την αξιοπρέπεια του όχι μόνο στην τοπική κοινωνία αλλά και στην οικογένεια του.

Ο ίδιος τονίζει πως οι καταγγελίες έγιναν μετά τις απειλές που είχε δεχτεί από τη μητέρα της μίας ανήλικης με την οποία είχε σχέση και ήταν και αρραβωνιασμένος για περίπου τρία χρόνια, η οποία του είχε δηλώσει πως «θα του καταστρέψει τη ζωή».

Ο 47χρονος αναφέρει επίσης πως ουδέποτε έχει συμβεί το παραμικρό από αυτά που του καταλογίζουν τα δύο ανήλικα κορίτσια και παραθέτει στοιχεία και γεγονότα για τον ισχυρισμό του αυτό.

Σημειώνεται πως ο 47χρονος βρίσκεται από τις αρχές Δεκεμβρίου 2016 στη φυλακή μετά από ένταλμα που εξέδωσε σε βάρος του η ανακρίτρια Ρόδου, μετά τις καταγγελίες που έγιναν από τα δύο ανήλικα κορίτσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις, χειρονομίες και προτάσεις σε ανήλικο κορίτσι ηλικίας 11 ετών το 2008 και να επανέλαβε τα ίδια και το 2013 στο άλλο κορίτσι.

Ο ίδιος ωστόσο αρνείται κάθε κατηγορία.

Διαβάστε ακόμη

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου