Τρίμηνη παράταση για το χρώμα των ταξί

Τρίμηνη παράταση  για το χρώμα των ταξί

Τρίμηνη παράταση για το χρώμα των ταξί

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 375 ΦΟΡΕΣ

Τρίμηνη παράταση δόθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου, κατά την προχτεσινή του συνεδρίαση στο θέμα της αλλαγής του εξωτερικού χρώματος των ταξί της περιοχής μας.

Ειδικότερα, μετά από εισήγηση της διεύθυνσης τεχνικών έργων και υποδομών του δήμου δόθηκε παράταση μέχρι τις 31 Ιουλίου, ώστε κατά το διάστημα αυτό να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις από τα τοπικά συμβούλια, την επιτροπή ποιότητας ζωής και το δημοτικό συμβούλιο.

Σημειώνεται ότι, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που διενεργήθηκε την 10η Απριλίου του 2017 αποφασίστηκε η «αναβολή λήψης απόφασης περί καθορισμού εξωτερικούς χρώματος ΤΑΞΙ Ρόδου, προκειμένου να τηρηθεί η προθεσμία των 60 ημερών που απαιτείται για να εκφράσουν γνώμη οι Κοινότητες και την επαναφορά του θέματος μετά την λήξη της προθεσμίας των 60 ημερών από την ημερομηνία του εγγράφου που έχει σταλεί στις κοινότητες για έκφραση γνώμης, με νέα εισήγηση από την αρμόδια υπηρεσία η οποία θα λάβει υπόψη τις αποφάσεις των συμβουλίων των Κοινοτήτων του Δήμου Ρόδου».

Στις 21/4/ κατατέθηκε στην υπηρεσία το πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου ταξί Ρόδου, που πραγματοποιήθηκε στις 20/4/2017 με μοναδικό θέμα τη συζήτηση και τη ψηφοφορία για τον εξωτερικό χρωματισμό των ταξί όπου συμμετείχαν 254 μέλη (από τα 445 μέλη) και μετά από μυστική ψηφοφορία (ψήφισαν 251 μέλη) προέκυψαν τα εξής: υπέρ του μονόχρωμου μπλε 141, υπέρ του δίχρομου μπλε λευκού 109 και 1 άκυρο.

Με βάση τα παραπάνω, η υπηρεσία μας πρότεινε τη χορήγηση παράτασης προθεσμίας περί αλλαγής εξωτερικού χρώματος των ταξί στο Δημοτικό Συμβούλιο μέχρι την 31η Ιουλίου του 2017 έτσι ώστε στο διάστημα αυτό να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις από τα Τοπικά Συμβούλια του Δήμου Ρόδου, την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Διαβάστε ακόμη

Ρόδος: O όμιλος αστρονομίας «Βενετοκλείου» 1ου ΓΕΛ Ρόδου στο Austin Texas για την ολική εκλειψη ηλίου

Εντεταλμένος Θεμάτων Διακυβέρνησης Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ο γενικός διευθυντής του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

Συμπαραστάτη του Πολίτη θα εκλέξει το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου

Στ. Κασσελάκης: Θα επισκεφθεί 26 νησιά του Αιγαίου σε 9 μέρες

Πολλές οι «παρθένες» παραλίες στα Δωδεκάνησα που εντάσσονται στις... απάτητες

Ολοκληρώθηκαν τα αντιπλημμυρικά έργα που χρηματοδότησε η Eurobank

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία