Νέος πρόεδρος του ΠΡΟΤΟΥΡ ο Δημήτρης Τσίκκης

Νέος πρόεδρος του ΠΡΟΤΟΥΡ ο Δημήτρης Τσίκκης

Νέος πρόεδρος του ΠΡΟΤΟΥΡ ο Δημήτρης Τσίκκης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 655 ΦΟΡΕΣ

Στα χέρια του Δημήτρη Τσίκκη αποφάσισε να εμπιστευθεί ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, την προβολή και προώθηση του ροδιακού τουρισμού.

Με μια πρότασή του κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μη αναμενόμενη, αφού το αντίστοιχο θέμα στην ημερήσια διάταξη αφορούσε απλώς την αντικατάσταση των μελών του διοικητικού συμβουλίου και της γενικής συνέλευσης του οργανισμού, ο κ. Χατζηδιάκος ανέθεσε ουσιαστικά τα καθήκοντα του προέδρου του ΠΡΟΤΟΥΡ στον τέως πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ.

Βάσει του νέου καταστατικού του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού, την θέση του προέδρου κατέχει εξ οφίτσιο ο εκάστοτε δήμαρχος. Ωστόσο του παρέχει επίσης τη δυνατότητα να επιλέξει αντ’ αυτού κάποιον δημοτικό σύμβουλο. Ο κ. Χατζηδιάκος συνυπολογίζοντας προφανώς τον μεγάλο φόρτο εργασίας που έχει ο ίδιος, αλλά και την δύσκολη συγκυρία στην οποία βρίσκεται ο ΠΡΟΤΟΥΡ, αποφάσισε ότι θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος πρόεδρος «πλήρους απασχόλησης» που θα μπορεί να αφοσιωθεί αποκλειστικά στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Άλλωστε ο κ. Τσίκκης διαθέτει εμπειρία από τον χώρο του τουρισμού, καθώς έχει διατελέσει διευθυντής μικρής ξενοδοχειακής μονάδας την οποία είχε η οικογένειά του στην Ιαλυσό, καθώς επίσης και ιδιοκτήτης τουριστικού πρακτορείου. Επιπλέον κατά τη διάρκεια της θητείας του στη ΔΕΥΑΡ, ο ίδιος έδειξε να μην φοβάται τις «επικίνδυνες αποστολές», ανεξάρτητα από το αν κρίνεται επιτυχημένη ή όχι η θητεία του στο συγκεκριμένο πόστο.

Μιλώντας χθες στην «Ροδιακή» ο νέος πρόεδρος του ΠΡΟΤΟΥΡ κ. Δημήτρης Τσίκκης αναγνώρισε την μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνει, αλλά εξέφρασε την ελπίδα του ότι με την συνεργασία όλων των παραγωγικών τάξεων θα ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες.
Ειδικότερα δήλωσε τα εξής: «Να ευχαριστήσω καταρχάς τον δήμαρχο για την απόφασή του να με ορίσει στην τιμητική θέση του προέδρου του οργανισμού.

ΠΡΟΤΟΥΡ δεν σημαίνει μόνο ξενοδοχεία, αλλά και 67 άλλα επαγγέλματα που στηρίζουν τον τουρισμό της Ρόδου. Ξέρω ότι υπάρχουν δυσκολίες στο νέο αυτό ξεκίνημα, ευελπιστώ όμως ότι με τη σωστή συνεργασία όλων των παραγωγικών τάξεων θα ξεπεραστούν. Το σύνθημα μας είναι ο ΠΡΟΤΟΥΡ πάλι μπροστά».

Διαβάστε ακόμη

Ολοκληρώθηκαν τα αντιπλημμυρικά έργα που χρηματοδότησε η Eurobank

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής