Ιάλυσος: Με Σταυλά στο «οπλοστάσιό» του

Ιάλυσος: Με Σταυλά στο «οπλοστάσιό» του

Ιάλυσος: Με Σταυλά στο «οπλοστάσιό» του

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 143 ΦΟΡΕΣ

Ο έμπειρος παίκτης θα είναι στη διάθεση του Αλέξανδρου Αλεξιάδη για τον Κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον πρωτοπόρο Ιωνικό

Απομένουν ακόμα τέσσερις αγωνιστικές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής στον 4ο όμιλο κι η 27η φέρνει την Κυριακή στις 14.30 στο «Οικονομίδειο» αντιμέτωπο του Ιάλυσου τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα, Ιωνικό. Η ομάδα της Νίκαιας έρχεται να «χτυπήσει» το παιχνίδι καθώς θέλει την άνοδο στην football league.

Ο Ιωνικός βρίσκεται στην πρώτη θέση έχοντας 54β. σε 25 αγώνες. Έχει στο ενεργητικό του 16 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες και υπάρχει κίνδυνος να χάσει την α΄ θέση, καθώς πίσω του βρίσκεται ο Εργοτέλης με 52β., αλλά με ένα αγώνα λιγότερο. Ο αντίπαλος του Ιάλυσου διαθέτει την καλύτερη επίθεση στον όμιλο με 49 γκολ, αλλά και την καλύτερη άμυνα μαζί με τον Εργοτέλη (18).

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους, αλλά στο ποδόσφαιρο πολλές φορές μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν ισχύουν. Μπορεί να ανατραπούν από τις ικανότητες, την εμπειρία, αλλά και την αποφασιστικότητα των παικτών του Ιάλυσου.

Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης έχει ρίξει το βάρος στην τακτική και δουλεύει πολύ με τους παίκτες του αυτές τις μέρες. Τους έχει ήδη βάλει στην ψυχολογία του αγώνα, προκειμένου ο Ιάλυσος να έχει κέρδος από αυτό το παιχνίδι.

Στον αγωνιστικό τομέα το θετικό για τον νεαρό τεχνικό, είναι πώς επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς ο Δημήτρης Σταυλάς και τέθηκε στη διάθεσή του για τον αγώνα της Κυριακής.

Παράλληλα όμως, είναι πολύ δύσκολο να αποθεραπευτούν και να προλάβουν το ματς, οι Στέλιος Χατζηπέτρος και Δημήτρης Διακουράκης.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους