Καλλιθέα: Χάνει τα μπαράζ ανόδου ο Εκινέ!

Καλλιθέα: Χάνει τα μπαράζ ανόδου ο Εκινέ!

Καλλιθέα: Χάνει τα μπαράζ ανόδου ο Εκινέ!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 100 ΦΟΡΕΣ

Με τέσσερις αγωνιστικές τιμώρησε τον έμπειρο αθλητή η πειθαρχική επιτροπή για την αποβολή του στον ημιτελικό του F4

Συνεδρίασε χθες το πρωί η πειθαρχική επιτροπή της ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου προκειμένου να ασχοληθεί με την υπόθεση της αποβολής του Βασίλη Εκινέ στο δεύτερο ημιτελικό του φάιναλ φορ των ανδρών, που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Ιαλυσού το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο αρχηγός της Καλλιθέας χρεώθηκε με επιθετικό φάουλ από τον Σταύρο Νικηφορίδη, σε μία φάση του τρίτου δεκαλέπτου κόντρα στην ΑΕ Δικαίου, και σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνος, ο έμπειρος παίκτης εξύβρισε το διαιτητή με αποτέλεσμα να αποβληθεί με ντισκαλιφιέ και να του κρατηθεί το δελτίο.

Ο Εκινέ δεν αγωνίστηκε στον τελικό με αντίπαλο το Διαγόρα και βάσει της χθεσινής απόφασης θα χάσει και τους τρεις από τους τέσσερις αγώνες του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου στη Γ’ εθνική τον προσεχή Ιούνιο!

Η απόφαση αναφέρει: «Με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών (για υβριστική συμπεριφορά σε διαιτητή) τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου ο αθλητής της Καλλιθέας, Βασίλης Εκινέ, με βάση το Φύλλο Αγώνα του ημιτελικού του φάιναλ φορ κόντρα στην ΑΕ Δικαίου».

Η πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου, Καλλιθέα, θα συμμετάσχει στις 21-25 Ιουνίου στα μπαράζ ανόδου και στην κλήρωση των αγώνων στις 2/6 θα γίνει γνωστό ποια θα είναι τα πρώτα τρία ματς, από τα συνολικά τέσσερα, στα οποία θ’ απουσιάσει ο Εκινέ.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα