Άνοιγμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην κορεάτικη αγορά

Άνοιγμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην κορεάτικη αγορά

Άνοιγμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην κορεάτικη αγορά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 521 ΦΟΡΕΣ

Άνοιγμα στην Κορεατική αγορά, θα πραγματοποιήσει η περιφέρεια νοτίου Αιγαίου καθώς μετά τη διοργάνωση στη Ρόδο του παγκόσμιου tae kwon do, ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας Δρ. Chungwon Choue εξέφρασε την ικανοποίησή του και την προθυμία του να υπάρξει περαιτέρω συνεργασία με την περιοχή μας.

Μάλιστα όπως ανακοίνωσε χτες η αντιπεριφερειάρχης τουρισμού, πολιτισμού και αθλητισμού Μαριέττα Παπαβασιλείου, η διοργάνωση και τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα φιλοξενηθεί στη Ρόδο και αυτό είναι μία ευκαιρία με τη στήριξη του προέδρου της παγκόσμιας ομοσπονδίας να αναπτυχθεί ένα τουριστικό ρεύμα όχι μόνο προς το νησί μας αλλά και προς άλλα νησιά.

Εξάλλου όπως τόνισε θα πραγματοποιηθεί στην νότιο Κορέα μία διαφημιστική καμπάνια που θα περιλαμβάνει διάφορα νησιά της περιφέρειας, ώστε μαζί με τους αθλητές από τη χώρα αυτή να έρθουν και τουρίστες.

Πάντως η κα Παπαβασιλείου εξέφρασε χτες την ικανοποίησή της για την επιτυχή ολοκλήρωση των αθλητικών αυτών διοργανώσεων και τόνισε ότι ξεκινά η προετοιμασία για τη διοργάνωση και άλλων παρόμοιων αθλητικών διοργανώσεων στο τέλος της σαιζόν.

«Όλοι είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, καταφέραμε μέσα σε ένα διάστημα τριών μηνών να κάνουμε τη Ρόδο διάσημη λόγω των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων που φιλοξενήθηκαν στο νησί και ειδικά με το τελευταίο το tae kwon do ολοκληρώθηκε ο κύκλος των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων και πλέον αρχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για τον Οκτώβριο για όσες περισσότερες διοργανώσεις μπορέσουμε να εντάξουμε στο πρόγραμμά μας» δήλωσε και πρόσθεσε: «Η τελευταία μας αθλητική διοργάνωση ήταν το παγκόσμιο beach tae kwon do και πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας είναι ο Κορεάτης Δρ. Chungwon Choue.

Μέσα από αυτή τη διοργάνωση πιστεύουμε ότι μπορούμε να ανοίξουμε μία νέα αγορά την Κορεάτικη αγορά, έχει ανακοινωθεί μετά τα πολύ καλά σχόλια και την ικανοποίηση των αθλητών και των διοργανωτών για την πορεία αυτής της διοργάνωσης ότι θα πραγματοποιηθεί και τα επόμενα τέσσερα χρόνια στη Ρόδο.

Μάλιστα θέλουν να κάνουν συνεργασία μαζί μας για μία μεγάλη προβολή της περιφέρειας και κάποιων νησιών στην Κορέα έτσι ώστε να έρθουν και για τη διοργάνωση αλλά και άλλοι για να δουν και να γνωρίσουν το νησί μας».

Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη όλες οι αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν φέτος θα επαναληφθούν και για τον επόμενο χρόνο και θα συμπληρωθούν.

Μάλιστα υπάρχει η στόχευση να πραγματοποιηθούν και στην Κω κάποιες διοργανώσεις και τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο να ενισχυθούν και με ακόμα περισσότερες διοργανώσεις.

«Μιλάμε για θεσμούς, δηλαδή ότι μεγάλη διοργάνωση έχουμε κάνει στοχεύουμε στο να γίνει θεσμός δε στοχεύουμε να το κάνουμε μόνο μία φορά και να σταματήσουμε και νομίζω ότι αυτό το έχουμε καταφέρει.

Η Ρόδος αυτή τη στιγμή έχει αρχίσει να εδραιώνεται σαν αθλητικός τουριστικός προορισμός. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις όποιες ανάγκες που απαιτεί μία μεγάλη διοργάνωση και αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να δημιουργήσουμε νέες διοργανώσεις» είπε η κα Παπαβασιλείου η οποία σε ότι αφορά τη σαιζόν δήλωσε ότι είναι εξαιρετικά καλή αλλά θα πρέπει να δούμε και τα οικονομικά αποτελέσματα.

Τέλος σε ότι αφορά τις εκθέσεις έκανε γνωστό ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο πρόγραμμα δύο εκθέσεις οι οποίες διεξάγονται για πρώτη φορά.

Η μία στην Αθήνα η Greek travel show, στην οποία φιλοξενούνται 20 νησιά ενώ στη δεύτερη που διεξάγεται σε λίγες μέρες στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Μανχάταν στην Greek Panorama θα συμμετάσχουν έξι νησιά.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Εγγλέζος για την εκμετάλλευση ασφαλισμένων από ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα

Τμήμα Προετοιμασίας για νέους γονείς από τον ΕΦΚΑ στη Ρόδο

Δύο συνεδριάσεις σήμερα για το περιφερειακό συμβούλιο

Εξηγήσεις για το “The Rhodes Co-Lab” ζητά η παράταξη της Χρ. Καραγιάννη

Σε ανακατανομή αρμοδιοτήτων προέβη με Αποφάσεις του ο δήμαρχος Ρόδου

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη