Στη Ροδο για διακοπές ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ

Στην Ρόδο, σε ιδιωτική επίσκεψη διακοπών, βρέθηκε το τελευταίο τριήμερο ο  Γερμανός πρώην Καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ σύμφωνα με δημοσίευμα του money-tourism.gr

Η επιλογή διαμονής του ήταν το πολυτελές ξενοδοχείο Amathus Elites Suites, βραβευμένο για άλλη μία χρονιά στα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας (3ο σε κατάταξη) από το Tripadvisor και όχι μόνο.

Ο Γερμανός πρώην Καγκελάριος δήλωσε ενθουσιασμένος με την διαμονή του, την φιλοξενία, καθώς και με τις ομορφιές του νησιού, καθώς επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, όπου ήταν πολύ φιλικός και εγκάρδιος με όλους όσοι έσπευσαν να τον χαιρετίσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Δοκίμασε την ελληνική κουζίνα

Επίσης δοκίμασε την ελληνική κουζίνα και τις παραδοσιακές γεύσεις της Ρόδου και της χώρας, απολαμβάνοντας το δείπνο του τόσο στο εστιατόριο Varkarola του ξενοδοχείου που φημίζεται για τα ιδιαίτερα μενού του, το σέρβις και τους παραδοσιακούς του μεζέδες, όσο και σε εστιατόρια στην Ρόδο. Δεν παρέλειψε να δοκιμάσει φρέσκο ψάρι, χταπόδι, καλαμάρι, και γαριδάκι συμιακό.

Και βέβαια δεν παρέλειψε να χαλαρώσει και να απολαύσει το Spa του ξενοδοχείου, πολυβραβευμένο και ένα από τα πιο ελκυστικά στην Ελλάδα, με μοναδική ποιότητα υπηρεσιών.

Με την αποχώρησή του, σήμερα το πρωί, ευχαρίστησε την Διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου, ευχήθηκε καλή σεζόν και δήλωσε πως σίγουρα θα επιστρέψει στη Ρόδο.

Σημειώνεται ότι η φιλοξενία στην Ελλάδα, τόσο υψηλών προσκεκλημένων, αποτελεί σημαντική διαφήμιση για την χώρα και τον ελληνικό Τουρισμό.

Πηγή: 
http://money-tourism.gr/apoklistiko-sti-rodo-o/#axzz4h1WUjLtH