Μένουν τέσσερις ανανεώσεις στο «Ροδίων Άθλησις»

Μένουν τέσσερις ανανεώσεις στο «Ροδίων Άθλησις»

Μένουν τέσσερις ανανεώσεις στο «Ροδίων Άθλησις»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 125 ΦΟΡΕΣ

Παίρνουν σειρά oι Κοκκολάκης, Ποτολίδης, Ρουσέττος και Δεληγιώργης

Στο «Ροδίων Αθλησις» η διαδικασία της ολοκλήρωσης του ρόστερ για την ερχόμενη περίοδο, δεν έχει ακόμα τελειώσει.

Ο Νίκος Τρατσέλας που ήταν ο πρώτος που συμφώνησε για την περίοδο 2017-2018, έχει στον σχεδιασμό του την παραμονή όλων των παικτών που φόρεσαν πέρυσι την φανέλα του συλλόγου, θέλοντας οι ίδιοι με την απαραίτητη ομοιογένεια αλλά και χημεία, να την οδηγήσουν και στο νέο πρωτάθλημα της pre league όπου καλείται – και θέλει να αγωνισθεί την ερχόμενη σαιζόν.

Το Σαββατοκύριακο είναι διήμερο ξεκούρασης για όλους. Όμως από αύριο Δευτέρα θα συνεχιστεί η διαδικασία των ανανεώσεων, προκειμένου να «γεμίσει» κι άλλο το ρόστερ.

Όπως έγινε γνωστό η Διοίκηση του «Ροδίων», από αύριο θα έχει συναντήσεις αλλά και συζητήσεις με τους Μανώλη Κοκκολάκη, Πασχάλη Ποτολίδη, Σταύρο Ρουσέττο και Αλέξη Δεληγιώργη, παίκτες για τους οποίους υπάρχει θετική εισήγηση από τον Νίκο Τρατσέλα .

Παράλληλα το «Ροδίων» έχει κάνει προτάσεις σε ένα πασαδόρο, ένα κεντρικό κι ένα διαγώνιο, από τους οποίους περιμένει την οριστική απάντηση. Και οι τρεις βρίσκονται στον εκτός Ρόδου, αλλά πρόκειται για παίκτες που αναμένεται να βοηθήσουν πολύ την Ροδίτικη ομάδα, είτε στην pre league αγωνισθεί είτε στην Α2 όπως και πέρυσι.

Σε ότι αφορά την κατηγορία που θα αγωνιστεί, είναι ξεκάθαρο πώς το «Ροδίων» θέλει να παίξει στην pre league, που είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από την Α2 κατηγορία στην οποία αγωνιζόταν πέρυσι.

Αυτό φυσικά θα γνωστοποιηθεί από την Ομοσπονδία στις αρχές του Ιούνη. Το «Ροδίων» ως οφείλει πάντως, προετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο για να είναι δυνατή σαν ομάδα, αλλά και να διεκδικήσει αυτά που του επιβάλλουν οι στόχοι του.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης