Workshop τον Ιούλιο στην Κω

Workshop τον Ιούλιο στην Κω

Workshop τον Ιούλιο στην Κω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 363 ΦΟΡΕΣ

Διεξάγεται την 1η Ιουλίου στην Κω το «FVW workshop ΚΩΣ 2016»  που διοργανώνεται από το FVW, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον ΕΟΤ, την Ένωση Ξεν/χων Κω και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού. Οι εργασίες του θα φιλοξενηθούν στο «Συνεδριακό Κέντρο Κυπριώτη»

Σημειώνεται ότι το FVW :  είναι το κορυφαίο ΜΜΕ τουρισμού στη Γερμανία .  Αποτελεί τη νούμερο 1 πηγή πληροφόρησης για τη Γερμανική αγορά ταξιδιών και  κατέχει ηγετική θέση στις εκδόσεις τουρισμού & επαγγελματικών ταξιδιών. Τα FVW workshop είναι ενέργειες/ εκδηλώσεις μάρκετινγκ για τους τουριστικούς προορισμούς (destination marketing events) με μεγάλα οφέλη σε βάθος χρόνου. Υλοποιούνται στον τουριστικό προορισμό.

Σχεδιάζονται για να φέρουν κοντά τους κορυφαίους Γερμανούς tour operators και ομάδα ειδικών τουριστικών πρακτόρων με τους κορυφαίους εκπροσώπους τουρισμού της χώρας και  του προορισμού.

Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με την σε βάθος ανάπτυξη σχέσεων με τους κορυφαίους Τ.Ο. και τη συνεργασία για τη μεθοδολογία ενεργοποίησης της ζήτησης, την αύξηση των πωλήσεων και την αλλαγή κλίματος. Απευθύνονται σε τοπικές αρχές, φορείς τουρισμού, τουριστικές επιχειρήσεις, ξενοδόχους, διευθυντές και στελέχη ξεν/χείων, τουριστικά γραφεία καθώς επίσης ενδιαφερόμενους που εμπλέκονται έμμεσα ή άμεσα στον τουρισμό. 

Διαβάστε ακόμη

Απίστευτο περιστατικό στην Κω: 35χρονη πυρπόλησε μοτοποδήλατο και συνελήφθη επιτόπου

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Κω

Ημερίδα για τον θαλάσσιο τουρισμό θα γίνει στην Κω

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Προθεσμία μέχρι την Τετάρτη για να απολογηθούν οι γονείς του βρέφους που πέθανε στην Κω

Συγκλονίζει ο θάνατος βρέφους στην Κω

Ο Δήμος Κω συνεχίζει με έργα σε όλο το νησί - 363.151 € για οδοποιϊα 2.600 μέτρων, στην περιοχή «Βολκάνια» Κεφάλου