Αναμένεται να συνεδριάσει το δ.σ. του ΠΡΟΤΟΥΡ

Αναμένεται να συνεδριάσει το δ.σ. του ΠΡΟΤΟΥΡ

Αναμένεται να συνεδριάσει το δ.σ. του ΠΡΟΤΟΥΡ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 458 ΦΟΡΕΣ

Μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να συνεδριάσει, για πρώτη φορά με τη νέα σύνθεσή του, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΡΟΤΟΥΡ προκειμένου να συσταθεί σε Σώμα και από εκεί και πέρα αναμένεται να αρχίσει ο αγώνας για να διατηρηθεί ο άλλοτε κραταιός Οργανισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν συναντήσεις του Δημάρχου κ. Φώτη Χατζηδιάκου με το νέο Πρόεδρο που όρισε, τον κ. Δημήτρη Τσίκκη, καθώς και άλλα μέλη του Δ.Σ. προκειμένου να ενημερωθεί ο τελευταίος αλλά και να δοθούν οι πολιτικές κατευθύνσεις με στόχο πάντα να εξακολουθήσει να λειτουργεί ο ΠΡΟΤΟΥΡ.
Μετά τη συγκρότηση του Δ.Σ. και την επίλυση διαφόρων πρακτικών θεμάτων, με πρώτιστο μέλημα βέβαια την καταβολή της μισθοδοσίας του προσωπικού, θα ασχοληθούν με τα οργανωτικά της γενικής συνέλευσης του ΠΡΟΤΟΥΡ η οποία μάλλον θα είναι καθοριστική για τη συνέχιση της λειτουργίας του.

Ως γνωστόν, το μεγαλύτερο πρόβλημα παραμένει η χρηματοδότηση του Οργανισμού μετά την κατάργηση του ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ. Έτσι, σε αυτή τη γ.σ. αναμένεται να προσκληθούν εκπρόσωποι όλων των φορέων που είναι αποδέκτες των δράσεών του, στους οποίους θα εκθέσουν την κατάσταση και θα τους ζητήσουν να συνεισφέρουν για να συνεχίσει να λειτουργεί.

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο