Θεσμός πλέον το camp στην Πάτμο!

Θεσμός πλέον το camp στην Πάτμο!

Θεσμός πλέον το camp στην Πάτμο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 157 ΦΟΡΕΣ

Για πέμπτη χρονιά, ο Απόστολος Κόντος θα διδάξει μπάσκετ στα παιδιά του νησιού της Αποκάλυψης

Σε θεσμό έχει εξελιχθεί πλέον το camp του ΣΕΠΚ στην Πάτμο, στο οποίο ο Απόστολος Κόντος μεταλαμπαδεύει τις αστείρευτες γνώσεις του για το μπάσκετ στα νέα παιδιά του νησιού!

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ) χαιρετίζει την προσπάθεια του Δήμου Πάτμου και του επίλεκτου μέλους του, Απόστολου Κόντου, για την προώθηση της καλαθοσφαίρισης και της διδασκαλίας των μυστικών του αθλήματος όλα αυτά τα χρόνια και ανακοινώνει την πραγματοποίηση του 5ου basketball camp και φέτος στην Πάτμο.

Όπως αναφέρεται ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στην ενημερωτική επιστολή προς το Δήμο Πάτμου, τα παιδιά της Πάτμου θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τη βασική τεχνική από έναν πολύπειρο προπονητή και παλαίμαχο διεθνή παίκτη, τον Απόστολο Κόντο, ο οποίος θα διοργανώσει το καμπ, υπό την αιγίδα του ΣΕΠΚ, εντός του προσεχούς Αυγούστου.

Ο σύνδεσμός μας επιθυμεί να ευχαριστήσει εκ των προτέρων το Δήμο Πάτμου για την υποστήριξή του σ’ αυτό το εγχείρημα που έχει ως στόχο την ανάπτυξη της καλαθοσφαίρισης και του αθλητικού ιδεώδους στα παιδιά».

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού