Αστέρας Μασσάρων: Λύση είτε από τις υποδομές, είτε μέσω συγχώνευσης

Αστέρας Μασσάρων: Λύση είτε από τις υποδομές, είτε μέσω συγχώνευσης

Αστέρας Μασσάρων: Λύση είτε από τις υποδομές, είτε μέσω συγχώνευσης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 355 ΦΟΡΕΣ

Προσπάθεια να κρατήσουν «ζωντανή» τουλάχιστον την ακαδημία του συλλόγου καταβάλλουν οι «κυανόλευκοι»

Αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο ώστε να κρατήσουν «ζωντανή» τουλάχιστον την ακαδημία του συλλόγου, ώστε να μη χαραμιστεί η προσπάθεια των τελευταίων ετών, εμφανίζονται οι άνθρωποι του Αστέρα Μασσάρων.

Η προχθεσινή συνάντηση των μελών της απερχόμενης διοίκησης με τους γονείς των παιδιών ναι μεν δεν έφερε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα, λόγω και της μικρής προσέλευσης, ωστόσο η προσπάθεια θα συνεχιστεί, ώστε στις 28 Μαΐου, οπότε και θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση των μελών του σωματείου, να έχει βρεθεί η λύση έστω και για τις υποδομές.

Δύο είναι τα σενάρια τα οποία επεξεργάζονται εσχάτως στα Μάσσαρι. Το πρώτο αναφέρεται στη διατήρηση των «μικρών» ομάδων και στην αδρανοποίηση της ανδρικής, μέχρι οι υποδομές να είναι σε θέση να τροφοδοτήσουν τη δεύτερη και να καταστήσουν δυνατή την επιστροφή της στον τοπικό ποδοσφαιρικό χάρτη.

Το δεύτερο έχει στο επίκεντρό της την πάγια θέση του αντιπροέδρου του Αστέρα και γνωστού δικηγόρου Γιάννη Ζερβού, ο οποίος επιμένει στην ένωση των ποδοσφαιρικών δυνάμεων με το γείτονα Άγιο Γεώργιο.

Σύμφωνα με τον κ. Ζερβό, οι συνθήκες είναι πιο ώριμες από κάθε άλλη στιγμή στο παρελθόν, το άνοιγμα προς την πλευρά του συλλόγου της Μαλώνας έχει ήδη γίνει και οι σχετικές συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

Μάλιστα, ο ίδιος επιμένει στην άποψη πως αν το όλο εγχείρημα προχωρήσει, η νέα ομάδα που θα δημιουργηθεί θα πρέπει να στηρίζεται σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα σε ποδοσφαιριστές της περιοχής και ταυτόχρονα να απεγκλωβιστεί από την «ημιεπαγγελματική» λογική που διέπει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στα Δωδεκάνησα.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!