Κολοσσός: Κάθε πράγμα στον καιρό του…

Κολοσσός: Κάθε πράγμα στον καιρό του…

Κολοσσός: Κάθε πράγμα στον καιρό του…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 207 ΦΟΡΕΣ

Παρότι υπάρχει σαφής πρόθεση ανανέωσης συνεργασίας με αθλητές του περσινού κορμού, οι «θαλασσί» δίνουν προτεραιότητα στο θέμα του προπονητή

Ένας μήνας συμπληρώνεται από το τρίτο παιχνίδι του Κολοσσού H Hotels στο Ρέθυμνο με το οποίο έπεσε η αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεών του για τη σεζόν 2016-17 και μέχρι στιγμής επικρατεί απόλυτη ηρεμία στις τάξεις των «θαλασσί» όσον αφορά στα ζητήματα που χρήζουν διευθέτησης για το σχεδιασμό της επόμενης συμμετοχής στην Basket League.

Όσο βρίσκεται σε εκκρεμότητα το θέμα του προπονητή, μοιραία μπαίνουν στην αναμονή και οι όποιες συζητήσεις για ανανεώσεις συμβολαίων των αθλητών και φυσικά για μεταγραφές. Αν και θεωρείται βέβαιο ότι ορισμένες περιπτώσεις παικτών θα απασχολήσουν την ομάδα ανεξάρτητα από το ποιος θα καθίσει στον πάγκο τη νέα χρονιά, κρίνεται ορθό από τους παράγοντες της ΚΑΕ να μην προχωρήσουν σε κάτι επίσημο αν πρώτα δεν τελειώσει οριστικά η υπόθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Για την παραμονή του Άρη Λυκογιάννη, πολλά λέγονται και ακούγονται και στην πραγματικότητα οι φήμες δεν άρχισαν τις τελευταίες εβδομάδες αλλά τους τελευταίους μήνες.

Συγκεκριμένα, από το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη καθώς τα σενάρια ήθελαν (και εν μέρει εξακολουθούν να θέλουν) τη μετακίνηση του 47χρονου τεχνικού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Βέβαια, όσο ο Άρης έχει ακόμη υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, δεν πρόκειται να γίνει το παραμικρό ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι τα λόγια του ίδιου του Λάσκαρη (αφεντικό του Άρη) περί «πλάνου πενταετίας» αμέσως μόλις λήξει η αγωνιστική περίοδος, αφορούν και στην αλλαγή σελίδας στον πάγκο της ομάδας. Πόσο μάλλον, αν ο Δημήτρης Πρίφτης πράγματι πάρει το χρίσμα για την εθνική ομάδα, όπως ακούγεται ολοένα και πιο έντονα.

Στο μεταξύ, ο Λυκογιάννης δε δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Κολοσσό και αυτή την περίοδο είναι ελεύθερος να συζητήσει και να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει.

Στον Κολοσσό, πάντως, θεωρούν ότι αν έχει πρόταση από ομάδα με ίδιους στόχους, το πιθανότερο είναι να δώσει προτεραιότητα στους «θαλασσί» τους οποίους γνωρίζει καλά, όπως και τις συνθήκες που επικρατούν.

Αν, όμως, η πρόταση έρθει από σύλλογο με υψηλότερους στόχους, όπως συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, ο Κολοσσός θα πρέπει να κοιτάξει γι’ άλλον προπονητή.

Είτε μείνει ο Λυκογιάννης στον Κολοσσό, είτε έρθει νέο πρόσωπο στη Ρόδο, με τις δικές του εισηγήσεις και προτάσεις για την επόμενη σεζόν, υπάρχει δεδομένη πρόθεση διοικούντων να διατηρηθεί ένα σημαντικό μέρος του βασικού κορμού, κυρίως από Έλληνες αθλητές, προκειμένου να μη χαλάσει η καλή χημεία μεταξύ των «θαλασσί» αλλά και να μη χρειαστεί να γίνουν δέκα καινούριες μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!