Παράταση μέχρι την Παρασκευή για τη συμμετοχή της Ρόδου στα Island Games

Παράταση μέχρι την Παρασκευή για τη συμμετοχή της Ρόδου στα Island Games

Παράταση μέχρι την Παρασκευή για τη συμμετοχή της Ρόδου στα Island Games

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 178 ΦΟΡΕΣ

Νέα προθεσμία δόθηκε στο νησί μαςγια την πληρωμή της διαμονής στο Γκότλαντ

Στον «αέρα» βρίσκεται ακόμα η αποστολή των island games της Ρόδου, καθώς αφ’ ενός δεν υπάρχει η σχετική απόφαση από την πλευρά του Δήμου Ροδίων, αλλά και η έλλειψη οικονομικής ευχέρειας αφ ετέρου, δεν διευκολύνει την μετάβαση της ομάδας του νησιού μας στο Γκότλαντ, με το οποίο είναι αδελφοποιημένη η Ρόδος από το 1999.

Αρχικά την αποστολή στήριξε με το ποσόν των 3χιλ. Ευρώ το Υπουργείο Νησιωτικής Πολιτικής, κάτι που σημαίνει πώς η Πολιτεία αναγνωρίζει σε όλο της το φάσμα μια τέτοια προσπάθεια, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται και από την ΓΓΑ.

Απομένει η απόφαση του Δήμου Ροδίων, στον οποίο σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες συστάθηκε μάλιστα μια επιτροπή, για να διερευνήσει την περίπτωση και να υπάρξει η ανάλογη στήριξη. Την επιτροπή αυτή απαρτίζουν οι κ.κ. Τέρης Χατζηιωάννου και Στέφανος Κυριαζής.

Μέχρι χθες δεν υπήρξε στο Δήμο καμία εξέλιξη. Εκείνο που πρέπει να διευκρινιστεί είναι πώς ο καθ’ ύλην αρμόδιος για την αποστολή του νησιού μας Τάκης Μιχαηλίδης βλέποντας τις προθεσμίες να εκπνέουν, ζήτησε από την IGA για τη Ρόδο παράταση της πληρωμής των διαμονών μέχρι την Παρασκευή 26 Μαΐου.

Αν εκπνεύσει και αυτή τότε…τα πράγματα σε ότι αφορά την διαμονή θα είναι πολύ δύσκολα για κείνους που θα θελήσουν να μεταβούν σαν αποστολή στο Σουηδικό νησί.

Οι αγώνες θα γίνουν από τις 24 μέχρι τις 30 Ιουνίου αλλά εάν θέλει να πάει η Ρόδος, θα έπρεπε λογικά οι άνθρωποι της να είχαν ετοιμάσει τα πάντα! Τώρα με δεδομένο πώς την Παρασκευή εκπνέει ακόμα μια προθεσμία …ο κλοιός χρονικά έχει σφίξει επικίνδυνα…

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα