Σηκώνουν τα μανίκια στα Κοσκινού

Σηκώνουν  τα μανίκια  στα Κοσκινού

Σηκώνουν τα μανίκια στα Κοσκινού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 419 ΦΟΡΕΣ

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση της διοίκησης με τον προπονητή Σάσα Γιόνοβιτς - Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο αρχηγός Τσαμπίκος Ζαχαρίας

Με την ωραία φιέστα που διοργάνωσε την Κυριακή, γιορτάζοντας με τους φίλους του συλλόγου την επιστροφή στην Α’ κατηγορία Blue Star Ferries, έκλεισε για τη διοίκηση του Διγενή η φετινή άκρως επιτυχημένη αγωνιστική περίοδος.

Ο απολογισμός των πεπραγμένων έγινε από τον πρόεδρο Μιχάλη Ψύλλου και τους συνεργάτες του προχθές το βράδυ και από χθες οι πάντες στρώνονται στη δουλειά, ώστε να προετοιμάσουν την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον προπονητή Σάσα Γιόνοβιτς, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπάρχει, και από τις δύο πλευρές, όλη η καλή διάθεση για την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας, ενώ στη βάση των εισηγήσεων του έμπειρου τεχνικού-πάντα εφόσον επιβεβαιωθεί η παραμονή του-θα προχωρήσουν αρχικά οι ανανεώσεις με τους ποδοσφαιριστές του φετινού κορμού και στη συνέχεια οι μεταγραφές.

Περήφανη υποστολή σημαίας
Είναι προνόμιο και ευλογία για έναν σπουδαίο αθλητή να ολοκληρώνει τη σταδιοδρομία του σε στιγμές μεγάλης χαράς, εισπράττοντας απλόχερα την αγάπη των συμπαικτών του και των φιλάθλων.

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και για τον αρχηγό του Διγενή Τσαμπίκο Ζαχαρία, ο οποίος ανακοίνωσε την απόφασή του να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του κατά τη διάρκεια της Κυριακάτικης φιέστας.

Ο αρχηγός του Διγενή απόλαυσε μία πολύχρονη και «γεμάτη» καριέρα, καταφέρνοντας στο τέλος της να οδηγήσει την ομάδα της καρδιάς του ξανά στην Α’ κατηγορία.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας