Πρωτάθλημα κι έφυγαν για… Γερμανία

Πρωτάθλημα κι έφυγαν για… Γερμανία

Πρωτάθλημα κι έφυγαν για… Γερμανία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 130 ΦΟΡΕΣ

Οι Αθλοπαιδιές Κω κατέκτησαν τον τίτλο στον όμιλο νήσων του Εφηβικού Πρωταθλήματος, γι’ αυτό η διοίκηση επιβραβεύει τους παίκτες με φιλικά στο Ντόρτμουντ

Τον τελευταίο τους αγώνα έδωσαν οι Αθλοπαιδιές Κω την περασμένη Κυριακή για το Εφηβικό Πρωτάθλημα με αντίπαλο τη Δόξα στην Καρδάμαινα, όπου επιβλήθηκαν 7-1 και κατέκτησαν πανηγυρικά τον τίτλο στον όμιλο νήσων με 37 βαθμούς έχοντας δώδεκα νίκες, μια ισοπαλία και μία ήττα.

Μάλιστα, η ομάδα σκόραρε σε όλο το πρωτάθλημα 77 φορές και δέχτηκε μόλις 12 τέρματα. Αυτό που απομένει τώρα πια είναι ο αγώνας με τη Ρόδο, πρωταθλήτρια του άλλου ομίλου, γι’ αυτό και οι προπονήσεις των Κώων συνεχίζονται στο γήπεδο «Φιλίνος».

Μετά την ολοκλήρωση των εδώ υποχρεώσεών τους, οι Αθλοπαιδιές Κω θα ταξιδέψουν στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Ντόρτμουντ για κάποια φιλικά παιχνίδια, στο πλαίσιο της συνεργασίας με ακαδημίες της συγκεκριμένης ομώνυμης ομάδας.

Πιο αναλυτικά, το εφηβικό των Αθλοπαιδιών Κω θα αγωνιστεί με την Κ15 της ομάδας από τη Βεστφαλία στις 26 Ιουνίου, ημέρα Κυριακή, ενώ δύο μέρες αργότερα θα βρεθεί απέναντί του η αντίστοιχη της Μπόχουμ.

Με αυτό τον τρόπο διοίκηση και προπονητές θέλουν να επιβραβεύσουν όλους τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους όλη τη χρονιά.

Παράλληλα, σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος της Κω αναφέρει ότι τη νέα περίοδο θα υπάρξει συμμετοχή όχι μόνο στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣΔ, αλλά και σ’ αυτό της Β’ Κατηγορίας για τον όμιλο νήσων.

Η συγκεκριμένη είναι μια συνταγή που ακολουθείται σε αρκετές περιπτώσεις, θέλοντας οι προπονητές να δοκιμάσουν τους παίκτες τους στα… δύσκολα, ή τέλος πάντων, σε μια διοργάνωση με περισσότερο συναγωνισμό από ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας