Στη 2η Διάσκεψη για την Ασφάλεια και τη Σταθερότητα ο Χ. Κόκκινος

Στη 2η Διάσκεψη για την Ασφάλεια και τη Σταθερότητα ο Χ. Κόκκινος

Στη 2η Διάσκεψη για την Ασφάλεια και τη Σταθερότητα ο Χ. Κόκκινος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 186 ΦΟΡΕΣ

Τους Υπουργούς Εξωτερικών Ελλάδας και Κύπρου κ. Κοτζιά και κ. Κασουλίδη αντίστοιχα συνάντησε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος λίγο πριν την έναρξη της «2ης Διάσκεψης για την Ασφάλεια και τη Σταθερότητα» που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Ρόδο στις 22 και 23/5/2017 με τη συμμετοχή είκοσι (20) αντιπροσωπειών από το εξωτερικό.

Ο κ. Χ. Κόκκινος ευχαρίστησε τον κ. Κοτζιά για τη θετική πρωτοβουλία και ευχήθηκε να θεσμοθετηθεί η συγκεκριμένη Διάσκεψη και να συνεισφέρει στη διασφάλιση της ασφάλειας και της Ειρήνης στην περιοχή μας.

Στις δύο (2) εκθέσεις τουρισμού - προϊόντων παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος που ανταποκρίθηκε σε σχετικές προσκλήσεις και πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Παρασκευοσαββατοκύριακο στην Αθήνα. Συγκεκριμένα:

Στο “Greek Travel Show” (19 - 21/5/2017 Ηellexpo, Mαρούσι) και

«Ελλάδος Γεύση» (18 - 21/5/2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Στον κ. Χ. Κόκκινο δόθηκε η δυνατότητα να επικοινωνήσει με τους εκθέτες - εκπρόσωπους των νησιών που προωθούν με επιτυχία το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας, τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, τα τοπικά προϊόντα, τη γαστρονομία και τον πολιτισμό.

Στους χιλιάδες επισκέπτες δόθηκε η δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν, να ενημερωθούν για τους τουριστικούς προορισμούς της χώρας (μεταξύ αυτών και των νησιών της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων), προκειμένου να προγραμματίσουν τις διακοπές τους.

Διαβάστε ακόμη

Σε ανακατανομή αρμοδιοτήτων προέβη με Αποφάσεις του ο δήμαρχος Ρόδου

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο