Λίφτινγκ στις Κάτω Πέτρες και στα Κρητικά από το Δήμο

Λίφτινγκ στις Κάτω Πέτρες και στα Κρητικά από το Δήμο

Λίφτινγκ στις Κάτω Πέτρες και στα Κρητικά από το Δήμο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 807 ΦΟΡΕΣ

…Αγνώριστη έγινε η περιοχή στις Κάτω Πέτρες και στα Κρητικά μετά από τη δραστική παρέμβαση των υπηρεσιών του Δήμου της Ρόδου τις τελευταίες ημέρες, η οποία είναι από τις πιο ουσιαστικές που έχουν γίνει!

Συγκεκριμένα, τις προηγούμενες ημέρες, το Τμήμα Αυτεπιστασίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Περιβάλλοντος, ανέλαβαν να κάνουν ένα…ριζικό λίφτινγκ σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης.


Έτσι, αφού καθάρισαν τους χώρους, έκαναν τα κλαδέματα και έβαψαν 217 κολωνάκια, μαύρα κάγκελα μήκους ενός χλμ. ενώ βάφτηκε και το αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΡ στην περιοχή όπως και το κτίριο που στεγάζεται το δημοτικό ιατρείο.

Εκτός από τα παραπάνω, αποκατέστησαν βλάβες στο φωτισμό προς την πλευρά της παραλίας, επίσης στις Κάτω Πέτρες αποκατέστησαν τη διάβαση ώστε το σημείο να ξαναγίνει προσβάσιμο για τους επισκέπτες. Χαρακτηριστικό, μάλιστα, της δουλειάς που έγινε είναι ότι χρησιμοποιήθηκαν 200 κυβικά 3Α!

Επίσης, επισκευάζονται τα ξύλινα κάγκελα στη μεριά της θάλασσας.
Θα πρέπει να σημειωθεί, τέλος, ότι με τις παρεμβάσεις αυτές, σαφώς και αναβαθμίστηκε αισθητικά η είσοδος της πόλης στη δυτική πλευρά ενώ ορισμένες από τις παρεμβάσεις, όπως το βάψιμο στα κολωνάκια, έγιναν για πρώτη φορά από κατασκευής τους!

Διαβάστε ακόμη

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου