«Βελούδινο διαζύγιο» Ρόδου-Τερεζόπουλου

«Βελούδινο διαζύγιο» Ρόδου-Τερεζόπουλου

«Βελούδινο διαζύγιο» Ρόδου-Τερεζόπουλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 160 ΦΟΡΕΣ

Την απόλυτη επιβεβαίωσή τους βρήκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον Δημήτρη Τερεζόπουλο να μην συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της Ρόδου. Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα η διοίκηση των «ελαφιών», η απόφαση για το «βελούδινο διαζύγιο» ελήφθη από κοινού, καθώς οικογενειακές υποχρεώσεις αναγκάζουν τον έμπειρο προπονητή να επιστρέψει στην Αθήνα. Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Τερεζόπουλο. Παρά τη διεξοδική συζήτηση και τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν εκατέρωθεν, στάθηκε αδύνατο να βρεθεί η “χρυσή τομή” που θα επέτρεπε στον κ. Τερεζόπουλο να ανταποκριθεί στις οικογενειακές υποχρεώσεις του μακριά από την Αθήνα. Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της προπονητικής του σταδιοδρομίας».

Οι άνθρωποι της Ρόδου βρίσκονται πλέον στην αναζήτηση του προπονητή που θα αναλάβει να «χτίσει», ουσιαστικά από την αρχή, την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή