Ανεβάζει ταχύτητα η Καλλιθέα

Ανεβάζει ταχύτητα η Καλλιθέα

Ανεβάζει ταχύτητα η Καλλιθέα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 316 ΦΟΡΕΣ

Από βδομάδα αυξάνεται η ένταση και η συχνότητα των προπονήσεων για την πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου

Την προσεχή Τετάρτη θα μπει στην κληρωτίδα, μαζί με τις άλλες τέσσερις πρωταθλήτριες ομάδες νήσων Αιγαίου, η Καλλιθέα και θα μάθει το πλήρες πρόγραμμα των μπαράζ ανόδου στη Γ’ εθνική (2ος Όμιλος) τα οποία ολοένα και πλησιάζουν.

Οι αγώνες στην Αθήνα είναι προγραμματισμένοι στις 21-25 Ιουνίου, δηλαδή σε λιγότερο από ένα μήνα, και όπως είναι λογικό η ένταση και η συχνότητα των προπονήσεων θα αυξηθούν από την επόμενη εβδομάδα. Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου γυμνάζονται ήδη τρεις φορές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και αναμένεται να γίνουν τέσσερις, μπαίνοντας στην τελική ευθεία της περιόδου προετοιμασίας.

Ένα πρόβλημα στο ισχίο κρατά, προς το παρόν, εκτός προπονήσεων τον Γιάννη Κούρο αλλά σιγά σιγά θα μπει κι αυτός σε φουλ ρυθμούς, όπως και ο Βασίλης Εκινέ ο οποίος έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και αδυνατεί να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας έως τώρα.

Βέβαια, στην περίπτωση του Εκινέ υπάρχει η ιδιαιτερότητα της τιμωρίας του από την πειθαρχική επιτροπή της ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου για τα όσα συνέβησαν στον ημιτελικό του φάιναλ φορ με αντίπαλο την ΑΕ Δικαίου. Αυτή η τιμωρία ενδέχεται να κρατήσει τον έμπειρο αθλητή στη Ρόδο τον επόμενο μήνα, να μην ακολουθήσει δηλαδή την υπόλοιπη αποστολή στην Αθήνα καθώς θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στο ένα από τα τέσσερα παιχνίδια των μπαράζ.

Από κει και πέρα, η Καλλιθέα γυμνάζεται με …γκεστ σταρ τον πρώην αρχηγό και ρέκορντμαν του Κολοσσού H Hotels, Άγγελο Τσάμη, ο οποίος εδώ και μερικές μέρες έχει επιστρέψει για διακοπές στο «δεύτερο σπίτι» του και συνδυάζει τον ελεύθερο χρόνο του με προπονήσεις, όντας επαγγελματίας αθλητής που διατηρεί την καλή φυσική του κατάσταση.

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού