Ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ στήριξε τη Μαθητιάδα

Ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ στήριξε τη Μαθητιάδα

Ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ στήριξε τη Μαθητιάδα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 154 ΦΟΡΕΣ

Το εργατικό δυναμικό του Οργανισμού συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να πετύχει η διοργάνωση στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Επιτυχημένη κρίνεται η Περιφερειακή Μαθητιάδα Νοτίου Αιγαίου που έγινε την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» με την παρουσία χιλιάδων μαθητών όπως επίσης επισκεπτών. Σημαντικό μερίδιο στη διοργάνωση και την επιτυχία της δράσης αυτής είχε και ο ΔΟΠΑΡ, που με ανακοίνωσή του, αναφέρει τα παρακάτω:

«Τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν οι μαθητές στα πλαίσια της 1ης Περιφερειακής Μαθητιάδας Αθλητισμού και Πολιτισμού, που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο «Καλλιπάτειρα», στο διήμερο 22 και 23 Μαΐου 2017, υπό την οργάνωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου και τη στήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου. Τόσο οι μαθητές – αθλητές, καθώς επίσης και το πλήθος του κόσμου που παρακολούθησε τους αγώνες, εμφανίσθηκαν έτοιμοι να συνεχίσουν με πιο μεγάλη θέρμη την προσπάθειά τους για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Στέφανος Κυριαζής μίλησε για την ανάγκη «όλοι να σταθούμε στο πλευρό των μαθητών, να τους δημιουργήσουμε τις υποδομές και να τους ανοίξουμε το δρόμο, ώστε να γίνουν όλοι τους περήφανοι πολίτες στο Αύριο».

«Στο σημείο αυτό οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους δούλεψαν για την επίτευξη αυτής της Οργάνωσης, το εργατικό δυναμικό του Δ.Ο.Π.Α.Ρ, τα συνεργεία των ηλεκτρολόγων ,των σιδεράδων, των μπογιατζήδων των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας ,τους εργάτες της Διεύθυνσης Πρασίνου και την εταιρεία ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ που με την έγκαιρη και συνεχή παρέμβασή τους συνέβαλαν ώστε η 1η Περιφερειακή Μαθητιάδα Αθλητισμού να αποτελέσει την έναρξη μιας σειράς αθλητικών γεγονότων που θα γίνουν στο νησί μας ,αποδεικνύοντας περίτρανα ότι όταν θέλουμε μπορούμε».

Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος όπου στο χαιρετιστήριο μήνυμά του τόνισε «Σημασία δεν έχει η νίκη, αλλά η συμμετοχή στον αγώνα για κάτι ανώτερο».

Σημειώνεται ότι η διοργάνωση περιελάμβανε τη διεξαγωγή Ολυμπιακών Αθλημάτων και τη γνωριμία των νεαρών αθλητών με τα παραολυμπιακά Αθλήματα. Παράλληλα διοργανώθηκαν πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις στις οποίες συμμετείχαν μαθητές και οι μαθήτριες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από όλο το Νότιο Αιγαίο».

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας