Νέο «κύμα» ανανεώσεων στον Φοίβο

Νέο «κύμα» ανανεώσεων στον Φοίβο

Νέο «κύμα» ανανεώσεων στον Φοίβο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 358 ΦΟΡΕΣ

Παρελθόν από το σύλλογο της Κρεμαστής οι Δημήτρης Χαρτοφύλης και Γιώργος Γιαννακόπουλος, ενώ επιστρέφουν οι Τάσος Φτάκλας και Παντελής Μπιλιάς

Στην ανανέωση της συνεργασίας με έξι ποδοσφαιριστές προέβη χθες η Διοίκηση του Φοίβου Κρεμαστής, δείχνοντας πώς προχωράει γρήγορα στη συμπλήρωση του ρόστερ της ομάδας για την νέα περίοδο 2017-18.

Τα κυανοκίτρινα θα φορούν οι Νίκος Ταφάνι, Κυριάκος Καραγεωργίου, Παναγιώτης Τρέχας, Δημήτρης Ζαχαριάς, Ραφαήλ Θαρρενός, Κώστας Τσουβαλάς, ενώ ανακοινώθηκε πως επιστρέφουν στην ομάδα οι Τάσος Φτάκλας και Παντελής Μπιλιάς.

Ωστόσο στις ανακοινώσεις του ο Φοίβος, τονίζει μεταξύ άλλων και την αποχώρηση από το ρόστερ του Δημήτρη Χαρτοφύλη και του Γιώργου Γιαννακόπουλου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:
«Το Δ.Σ του Φοίβου Κρεμαστής ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Ταφάνι. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή αγωνιστική σεζόν, με υγεία και μακριά από τραυματισμούς»

Την Πέμπτη αργά το βράδυ ο Φοίβος για τους ίδιους λόγους ανακοίνωσε τα εξής:
«Το Δ.Σ του Φοίβου Κρεμαστής ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές, Κυριάκο Καραγεωργίου, Πάνο Τρέχα, Δημήτρη Ζαχαριά, Ραφαήλ Θαρρενό και Κώστα Τσουβαλά. Παράλληλα στην ομάδα μας επιστρέφουν οι Τάσος Φτάκλας και Παντελής Μπιλιάς,που αποτελούν ποδοσφαιριστές γέννημα θρέμμα του Φοίβου. Ευχόμαστε σε όλους καλή σεζόν και επιτυχίες.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Δημήτρη Χαρτοφύλλη και Γιώργο Γιαννακόπουλο για την προσφορά τους στην ομάδα. Καλή συνέχεια σε όποια απόφαση και να πάρουν».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους