Αγώνας από τον Όμιλο Μπριτζ Ρόδου

Αγώνας από τον Όμιλο Μπριτζ Ρόδου

Αγώνας από τον Όμιλο Μπριτζ Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 185 ΦΟΡΕΣ

Θα γίνει στο ξενοδοχείο Σεμίραμις 15, 18, 19 Ιουνίου και αφορά το Τριήμερο Εσωτερικό Πρωτάθλημα Ζευγών ΟΠΕΝ 4ης Βαθμίδας

Στις εγκαταστάσεις του στο Ξενοδοχείο Σεμίραμις διοργανώνει ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου το Τριήμερο Εσωτερικό Πρωτάθλημα Ζευγών ΟΠΕΝ 4ης Βαθμίδας , την Πέμπτη 15 Ιουνίου στις 21:00, την Κυριακή 18 Ιουνίου στις 19:00 και τη Δευτέρα 19 του μήνα και ώρα 21:00.

O αγώνας θα διεξαχθεί σε ένα ενιαίο όμιλο. Ο ακριβής αριθμός των διανομών, θα ανακοινωθεί από το διαιτητή λίγο πριν την έναρξη της πρώτης ημερίδας και θα εξαρτηθεί από τον τελικό αριθμό των ζευγών που θα συμμετάσχουν.

Οι διανομές θα είναι προμοιρασμένες από ηλεκτρονικό υπολογιστή, χωρίς κανένα περιορισμό ενώ η βαθμολογία θα είναι σε Matchpoints (σύστημα ακεραίου τοπ).

O αγώνας ανήκει στην 4η βαθμίδα και θα απονεμηθούν οι αντίστοιχοι βαθμοί διάκρισης. Έπαθλα θα δοθούν στα τρία πρώτα Ζεύγη της γενικής κατάταξης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που έχουν καταβάλει το παράβολο Αγωνιστικού Δελτίου της ΕΟΜ για το 2017. Κάθε συμμετέχων με τη δήλωση συμμετοχής συμφωνεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλους τους όρους της προκήρυξης, όπως και όλες τις σχετικές διατάξεις των κανονισμών της ΕΟΜ και του ΔΚΑΜ/2007.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 14/6/2017 και ώρα 21:00. Τυχόν εκπρόθεσμες δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν δεκτές μόνο κατά την κρίση του διαιτητή.

Η συμμετοχή ορίζεται σε 15 ευρώ ανά άτομο για όλο το τουρνουά και το ποσό θα καταβληθεί ολόκληρο την πρώτη ημέρα των αγώνων. Διαιτητής θα είναι ο Κ. Κελεπέρας αλλά θα υπάρχει και η μόνιμη επιτροπή εφέσεων της ΕΟΜ. Όσον αφορά την Οργανωτική Επιτροπή, είναι η προβλεπόμενη από το Καταστατικό του Ομίλου.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους