Με επιτυχία η εκπαίδευση πυροπροστασίας εθελοντών της Τήλου

Με επιτυχία η εκπαίδευση πυροπροστασίας εθελοντών της Τήλου

Με επιτυχία η εκπαίδευση πυροπροστασίας εθελοντών της Τήλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 569 ΦΟΡΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30/5/2017 εκπαίδευση Πυροπροστασίας σε ομάδα εθελοντών του νησιού της Τήλου, που οργανώνει και συντονίζει ο Δήμος Τήλου, από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου Πύραρχο κο Ηλία Τσαπούρα και τον αξιωματικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου Πυραγό κο Κωνσταντίνο Παναγιωτίδη.

Η παρουσίαση – εκπαίδευση είχε σαν σκοπό την ενημέρωση των εθελοντών σε θέματα Πυροπροστασίας σε Αστικές και Δασικές πυρκαγιές μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης τους από τους πολίτες-εθελοντές , ενημέρωση στα θέματα ατομικής προστασίας , επικοινωνίας και συντονισμού. Μετά την ενημέρωση λύθηκαν απορίες σε θέματα που προέκυψαν αλλά και έγινε και διαλογική συζήτηση σε θέματα οργάνωσης του τμήματος Εθελοντών Πυροπροστασίας Τήλου.

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου εξέφρασε την χαρά του για την προσπάθεια που γίνετε στην οργάνωση του τμήματος Εθελοντών και δεσμεύτηκε ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου θα είναι αρωγός στην προσπάθεια μας. Κλείνοντας ευχήθηκε να έχουμε ένα καλό καλοκαίρι χωρίς πυρκαγιές.

Η Δήμαρχος Τήλου κα Καμμά Μαρία ευχαρίστησε τον Διοικητή για την υποστήριξη του αλλά και όλους τους εθελοντές για την παρουσία τους και ενημέρωσε ότι ο Δήμος Τήλου σαν οργανωτής της προσπάθειας θα προχωρήσει στην προμήθεια του απαραίτητου ατομικού εξοπλισμού ενώ ήδη έχει προχωρήσει στην αποδοχή της Δωρεάς ενός Πυροσβεστικού Οχήματος από Πυροσβεστικό Σώμα.

Διαβάστε ακόμη

Ο ΦοΔΣΑ θα αναλάβει τη μηδενική ταφή απορριμμάτων στην Τήλο

Βραδιά αστρονομίας στο νησί της Τήλου

Όλγ. Κεφαλογιάννη: Στην Τήλο είχαμε μία μοναδική εμπειρία μέσα από τις ιδιαίτερες αντιθέσεις του νησιού

Κυριάκος Μητσοτάκης για Τήλο: «Η ανακύκλωση στο 100% είναι ένας στόχος ο οποίος είναι απολύτως εφικτός»

Τήλος: Το πρώτο νησί με μηδενικά απόβλητα παγκοσμίως

Βράβευση του δήμου Τήλου για τη διαχείριση των αποβλήτων

Υπεγράφη η εργολαβική σύμβαση για την τριετή συντήρηση του οδικού δικτύου Τήλου, ύψους 2,08 εκατ. ευρώ

Η άγνωστη ιστορία πίσω από την πρώτη τηλεκπαίδευση το 1998 στην Τήλο