Διγενής: Επτά συν, ένας μείον και «ψήσιμο» επιστροφής

Μία απόλυτα ξεκάθαρη εικόνα γύρω από τις πραγματικές μεταγραφικές ανάγκες του Διγενή θα έχει σύντομα ο προπονητής του Σάσα Γιόνοβιτς.

Η διοίκηση των νεοφώτιστων στην Α’ κατηγορία Blue Star Ferries κινείται με γοργούς ρυθμούς στο «μέτωπο» των ανανεώσεων, ανακοινώνοντας την πρώτη «φουρνιά» ποδοσφαιριστών με τους οποίους συμφώνησε. Στα Κοσκινού θα συνεχίσουν να αγωνίζονται οι Βασίλης Παπασταμάτης, Αλέξανδρος Μάνο, Αντώνης Διακάκης, Αντώνης Χατζηνικόλας, Ανδρέας Μοσκιού, Γιώργος Μολόχας και Γιώργος Χουτεσιώτης.

 Στον αντίποδα, στους Ίκαρο Τριπολίτη και Τσαμπίκο Χειμωνέττο που αποχώρησαν, προστέθηκε ο Χάρης Κατσούλης, καθώς κατά τη διάρκεια των συζητήσεών του με τους παράγοντες του Διγενή δεν βρέθηκε κοινός τόπος. Ο σύλλογος τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του.

 «Ψήνει» την επιστροφή Τσουρούττη 

 Ουδόλως αγχώνονται οι άνθρωποι του Διγενή για την κάλυψη του κενού που άφησε με την αποχώρησή του ο Τσαμπίκος Νικολέττος. Οι Κοσκινιάτες έχουν βρει τις εναλλακτικές τους, με τη σημαντικότερη να αναφέρεται στο όνομα του Τάσου Τσουρούττη.

Ο γεννημένος  το 1998 ταλαντούχος τερματοφύλακας συγκέντρωσε σημαντικές εμπειρίες υπερασπιζόμενος την εστία της Ρόδου, στην οποία είχε παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού. Τα «ελάφια» τον είχαν στείλει με τη σειρά τους, τον περασμένο Ιανουάριο, στον Κλεάνθη, με το Διγενή να διατηρεί τα δικαιώματα του αθλητή και προφανώς και τον πρώτο λόγο.