«Δροσερή» γιορτή από το «Ροδίων Άθλησις»

Το προηγούμενο Σάββατο πραγματοποιήθηκε η 4η κολυμβητική ημερίδα, στο κλειστό κολυμβητήριο του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις.

Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού σχεδόν 280 αθλητές του Σωματείου της πόλης μας, μαζί με περίπου 90 αθλητές  των  Rhodes Penguins, έδωσαν το «παρών» σε αυτή τη… δροσερή γιορτή.

Η εκδήλωση ξεκίνησε νωρίς το πρωί, με τους αθλητές των μικρότερων ηλικιών, οι οποίοι πήραν το «βάπτισμα του πυρός» μέσω ενός αγώνα με τη μορφή επίδειξης. Τα παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας συμμετείχαν σε όλα τα στυλ κολύμβησης, κάνοντας ορισμένα αγωνίσματα τόσο ανταγωνιστικά, ώστε να μην έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους επίσημους αγώνες.

Η οργάνωση και πραγματοποίηση της 4ης κολυμβητικής ημερίδας, έδωσαν μεγάλη χαρά σε γονείς και παιδιά, μιας και για τέταρτη συνεχή χρονιά κυριάρχησε ο ψυχαγωγικός της χαρακτήρας.

Το «Ροδίων» ευχαριστεί
Η διεύθυνση του «Ροδίων Άθλησις» ευχαριστεί θερμά, τους αθλητές και τους γονείς που παρευρέθηκαν στο χώρο, καθώς επίσης και  τους προπονητές των  Rhodes penguins οι οποίοι κάθε χρόνο στηρίζουν τη συγκεκριμένη διοργάνωση! «Ευελπιστούμε στην ανταπόκριση και άλλων σωματείων, στο επόμενο κάλεσμά μας για παρόμοιες δράσεις τη νέα χρονιά!»