Σκληρή απάντηση της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στην ανακοίνωση της παράταξης Μαχαιρίδη

Σκληρή απάντηση της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στην ανακοίνωση της παράταξης Μαχαιρίδη

Σκληρή απάντηση της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στην ανακοίνωση της παράταξης Μαχαιρίδη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1270 ΦΟΡΕΣ

Για το επεισόδιο Χατζημάρκου - Φτακλάκη

Σε απάντηση του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην ανακοίνωση της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου, αναφέρονται τα εξής:

Η πρώτη δημόσια ανακοίνωση της παράταξης του κ. Γιάννη Μαχαιρίδη από τα έδρανα της αντιπολίτευσης εδώ και τρία χρόνια, όλως περιέργως, αφορά την απόπειρα προάσπισης μιας προσβλητικής, αφύσικα προκλητικής, αναιδούς, υστερικής και τραμπουκικής συμπεριφοράς της συνεργάτιδας του Ελευθερίας Φτακλάκη.

Σε μια εποχή που τα καθημερινά θέματα που πλήττουν τον τόπο είναι αναρίθμητα, η παράταξη του Γιάννη Μαχαιρίδη, αποφάσισε να βγει από τη νιρβάνα, την απάθεια του θεατή και την αφωνία της, για να ασχοληθεί και να υπερασπιστεί το “ιερό της δικαίωμα” της συνεργάτιδάς του στην πρόκληση και την ασυδοσία.

Στην ψευδή περιγραφή που συνοδεύει την ανακοίνωση της παράταξης Γιάννη Μαχαιρίδη, περί τήρησης νομιμότητας και αιτήματος συζήτησης των θεμάτων που αφορούν άλλη εταιρεία από αυτή της οποίας το ΔΣ συνεδρίαζε, δεν μπορεί κανείς φυσιολογικός άνθρωπος να απαντήσει χωρίς να αναγκαστεί να ακολουθήσει το επίπεδο της επιτιθέμενης και μαινόμενης συνεργάτιδάς του.

Να την χαίρεται, να την υπερασπίζεται και να την στηρίζει , χωρίς βέβαια να προβάλει και την δημόσια απαίτηση να υφιστάμεθα όλοι την χυδαιότητα τέτοιων συμπεριφορών.

Σε ότι αφορά τα μελοδραματικά περί γυναικείων οργανώσεων, ευτυχώς υπήρξαν μάρτυρες και είναι πολλοί.

Διαβάστε ακόμη

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο

Ανακοίνωση της παράταξης του Αντώνη Καμπουράκη για την έκπτωση του Βάιου Καλοπήτα