Και πρωινές βουτιές στο La Scala

Και πρωινές βουτιές στο La Scala

Και πρωινές βουτιές στο La Scala

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3657 ΦΟΡΕΣ

Ο νέος χώρος που συνδυάζει την πολυτέλεια με τη διασκέδαση είναι το club La Scala που το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έκανε ένα δυναμικό comeback στη διασκέδαση της Ρόδου.

Το open club το οποίο έχει προσφέρει αξέχαστες στιγμές και όμορφες αναμνήσεις για πλήθος συμπολιτών μας και όχι μόνο, υπόσχεται να ξαναθυμίσει τις όμορφες αυτές στιγμές και να προσφέρει νέες και ακόμη καλύτερες.

Το club, είναι ανοιχτό καθημερινά εκτός Δευτέρας και Τρίτης από τις 23:30, ενώ απο τις 20 Ιουνίου θα είναι στη διάθεσή μας καθημερινά. Luxury χρυσές κορνίζες και πολυέλαιοι με Swarovski κοσμούν τον χώρο του club, ενώ η dance και η club μουσική επικρατούν, στο υπέροχο ανανεωμένο χώρο του La Scala.

Τα διάφορα event και οι guest dj που θα δίνουν το παρών στο μαγαζί, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον να ανακοινωθούν σύντομα. Ο resident dj του club είναι ο EVANS, ενώ κάθε Τετάρτη θα μας κρατάει συντροφιά ο Τάσος Καλιδώνης.

Στο ανανεωμένο La Scala θα μπορείτε να απολαμβάνετε και τις πρωινές σας βουτιές, αφού απο τις 23 Ιουνίου, στον εξωτερικό χώρο που βρίσκεται η πισίνα, θα είναι ανοιχτός για το κοινό απο τις 10 το πρωί έως τις 12 το βράδυ.

Με το λευκό και το κόκκινο να επικρατούν στον εξωτερικό χώρο, οι πολυτελείς ξαπλώστρες, η lounge μουσική που θα επικρατεί αλλά και τα γευστικά πιάτα από διακεκριμένο σεφ, τα σνακ και τα κοκτέιλ θα αποτελέσουν το "δυνατό χαρτί" της πισίνας.

La Scala
Ηρακλειδών 12, Ιξιά
τηλέφωνο- ρεζερβέ 2241020582, 6981484835
f: La Scala

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!