Απάντηση της Μαρίζας Χατζηλαζάρου στις δηλώσεις του Αντώνη Καμπουράκη

Απάντηση της Μαρίζας Χατζηλαζάρου στις δηλώσεις του Αντώνη Καμπουράκη

Απάντηση της Μαρίζας Χατζηλαζάρου στις δηλώσεις του Αντώνη Καμπουράκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2399 ΦΟΡΕΣ

Άνευ λόγου και ουσίας ο θόρυβος που προκλήθηκε, σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Τουρισμού

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ως απάντηση στα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, η αντιδήμαρχος Τουρισμού Μαρίζα Χατζηλαζάρου αναφέρει τα εξής:

«Μετά τον άνευ λόγου και ουσίας θόρυβο, που προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις μου περί «αυξημένης πληρότητας των ξενοδοχείων της Ρόδου τον μήνα Ιούνιο (2017), αισθάνομαι την ανάγκη να διευκρινίσω τα εξής:

Θεωρώ ότι είναι εκ των ων ουκ άνευ- και μέχρι τώρα με αυτό ως γνώμονα προχώρησα και προχωρώ από τη θέση μου ως αντιδημάρχου Τουρισμού - η συστράτευση όλων μας, αιρετών, φορέων και επιχειρηματιών, με στόχο την περαιτέρω προβολή και ανάδειξη της Ρόδου ως μοναδικού τουριστικού προορισμού για επισκέπτες κάθε ηλικίας, αλλά και της τουριστικής ανάπτυξης του νησιού καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Οι κοινές μας προσπάθειες επί σειρά ετών, χωρίς αντιδικίες και πάντα προς μία κατεύθυνση, αυτήν της ανάπτυξης του νησιού σε κάθε τομέα, έχουν αποφέρει σημαντικά αποτελέσματα και οφέλη στο νησί.

Αυτά τα θετικά αποτελέσματα σχολίασα και σε αυτά αναφερόμουν με τη δήλωση μου περί «αυξημένης πληρότητας των ξενοδοχείων της Ρόδου τον μήνα Ιούνιο (2017).

Συγκεκριμένα μάλιστα είπα (σε πλήρη απομαγνητοφώνηση) :

«Ο Ιούνιος εξελίσσεται πολύ ικανοποιητικά και όπως όλα δείχνουν, θα έχουμε μια πάρα πολύ καλή σεζόν. Μετά τη φυσιολογική κάμψη που παρουσίασε η τουριστική κίνηση τον Μάιο, τον Ιούνιο πολλά ξενοδοχεία εμφανίζουν ήδη αυξημένη πληρότητα ».

Είναι απορίας άξιο πως η συγκεκριμένη δήλωση ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών και κατηγοριών εκ μέρους των αγαπητών ξενοδόχων, όταν βασικά στελέχη του ξενοδοχειακού κλάδου (υπάρχουν πρόσφατα δημοσιεύματα) έχουν προβεί σε αντίστοιχες δηλώσεις, όπως: «Οι πληρότητες στα ξενοδοχεία κυμαίνονται πάνω από 90% αυτήν την περίοδο, τον Ιούνιο».

Επιπροσθέτως, το ίδιο διαπιστώσαμε και από δικές μας έρευνες, ως Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου, όταν επιχειρήσαμε πριν λίγες ημέρες να κλείσουμε δωμάτια αυτό τον μήνα, για τη φιλοξενία δημοσιογράφων του εξωτερικού.

Εν κατακλείδι, ως αντιδήμαρχος Τουρισμού και ως Μαρίζα Χατζηλαζάρου δεν επιτρέπω σε κανένα, είτε σχετικό είτε όχι, με τα θέματα τουρισμού, να μου αποδίδει ανεύθυνη θέση ή ακόμα περισσότερο κακοπροαίρετη πρόθεση στις δηλώσεις μου. Δεν το επιτρέπει ούτε το ήθος μου ούτε έχει δείξει κάτι τέτοιο η μέχρι τώρα πορεία μου στα κοινά. Μοχθώ και θα συνεχίσω να προσπαθώ από την παρούσα θέση που μου έχει δώσει ο Ροδιακός λαός, που είναι και ο ουσιαστικός κριτής. Σας ευχαριστώ ».

Διαβάστε ακόμη

Απίστευτο περιστατικό στην Κω: 35χρονη πυρπόλησε μοτοποδήλατο και συνελήφθη επιτόπου

Γιάννης Φλεβάρης: Η εμμονή είναι κακό πράγμα κύριε Πρόεδρε!

Παναγιώτης Εγγλέζος για την εκμετάλλευση ασφαλισμένων από ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα

Τμήμα Προετοιμασίας για νέους γονείς από τον ΕΦΚΑ στη Ρόδο

Δύο συνεδριάσεις σήμερα για το περιφερειακό συμβούλιο

Εξηγήσεις για το “The Rhodes Co-Lab” ζητά η παράταξη της Χρ. Καραγιάννη

Σε ανακατανομή αρμοδιοτήτων προέβη με Αποφάσεις του ο δήμαρχος Ρόδου

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου