Παρουσία μόνο στη Συνέλευση των Island Games για τη Ρόδο

Παρουσία μόνο στη Συνέλευση των Island Games για τη Ρόδο

Παρουσία μόνο στη Συνέλευση των Island Games για τη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 139 ΦΟΡΕΣ

Θα γίνει στις 28 Ιουνίου στο Γκότλαντ και θα εκπροσωπήσει το νησί μας ο Τάκης Μιχαηλίδης

Η Ρόδος στα Island Games του 2017 που γίνονται στο διδυμοποιημένο νησί του Γκότλαντ από μεθαύριο 24 Ιουνίου έως το τέλος του μήνα δεν θα πάρει μέρος όπως είναι γνωστό, εξαιτίας της αδιαφορίας των αρμοδίων.

Αγωνιστικά δεν θα δώσει το παρών, καθώς κανείς αθλητής και καμιά αθλήτρια δεν θα ταξιδέψει στο Σουηδικό νησί για να πάρει μέρος στους αγώνες. Η Ρόδος θα είναι παρούσα μόνο στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 28 Ιουνίου με τον καθ’ ύλη αρμόδιο εδώ και χρόνια των αγώνων, Τάκη Μιχαηλίδη, ο οποίος θα πρέπει να απολογηθεί για τη μεγάλη απουσία της Ρόδου από τους αγώνες του 2017.

Όλα έτοιμα για την τελετή έναρξης
Με λίγες ώρες να απομένουν για την τελετή έναρξης, ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής των Island Games απέστειλε μήνυμα στους συμμετέχοντες αθλητές, ευχόμενος καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους.

Το μήνυμα του Γιούργκεν Πέτερσον έχει ως εξής:
«Οι αγώνες είναι πάλι εδώ, στο Γκότλαντ. Το Σάββατο 24 Ιουνίου οι αγώνες Nat West Island Games ανοίγουν τις πύλες τους στο όμορφο νησί Γκότλαντ της Σουηδίας στη Βαλτική θάλασσα. Το Γκότλαντ μας είχε φιλοξενήσει πάλι το 1999, με εξαιρετική επιτυχία και ωραίες αναμνήσεις. Μερικοί από τους 2.500 που θα λάβουν μέρος, είναι ήδη στο δρόμο για το Γκότλαντ, όπως του νησιού Αγία Ελένη του Ν. Ατλαντικού.
Ο ενθουσιασμός και η προσδοκία σε αυτούς τους αγώνες, είναι το χαρακτηριστικό των νησιών μας.

Το επίπεδο των αθλητών είναι πιθανόν υψηλότερο όσο ποτέ και η κατάκτηση μεταλλίου θα είναι ακόμα δυσκολότερη. Πρέπει όλοι να μην ξεχνάμε ότι εφόσον βρίσκεστε στο Γκότλαντ είστε ήδη νικητές. Προετοιμαστήκατε σκληρά προκειμένου να εκπροσωπήσετε το νησί σας σε αυτό το μοναδικό διεθνές αθλητικό γεγονός, που θα εμπνεύσετε τους αντιπάλους σας να προσπαθήσουν σκληρά για να είναι καλύτεροι σας. Αυτή εξάλλου είναι και η πραγματική ομορφιά της φιλίας.

Το Γκότλαντ είναι πανέτοιμο να μας υποδεχτεί όλους σε αυτή τη μεγάλη διεθνή γιορτή του αθλητισμού. Οι εγκαταστάσεις δείχνουν καλές, ο κόσμος καλός και φιλικός και οι εθελοντές αρκετοί για να κάνουν τη ζωή μας εύκολη. Ο πρόεδρός της Ο.Ε Γένη Σαντέρ και ο διευθυντής των αγώνων έχουν προετοιμάσει τα πάντα. Στο πλευρό των αθλητών και των συνοδών τους θα βρεθούν πάνω από 200 δημοσιογράφοι από όλα τα νησιά, όπως και πολιτικοί, επιχειρηματίες, φίλαθλοι και αρκετοί άλλοι.

Παράλληλα με τους αγώνες θα πραγματοποιηθεί και σεμινάριο σχετικά με το ντόπινγκ, όπως και για πρώτη φορά επιχειρείται η διοργάνωση ημερίδας με εκπροσώπους από τον επιχειρηματικό, επαγγελματικό και πολιτικό κόσμο των νησιών, με στόχο να βρεθούν τρόποι προώθησης συνεργασιών και σ' άλλα επίπεδα, πράγμα πολύ σημαντικό για τις μικρές κοινωνίες των νησιών μας.

Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους την επόμενη εβδομάδα που προβλέπεται με καταπληκτικό καιρό με τον ήλιο να μην δύει σχεδόν ποτέ. Όπως πάντα στα Island Games φέρνουμε τον κόσμο ποιο κοντά».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους