Νίκη μισή άνοδος για τον Ανταγόρα!

Νίκη μισή άνοδος για τον Ανταγόρα!

Νίκη μισή άνοδος για τον Ανταγόρα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 236 ΦΟΡΕΣ

Επιβλήθηκε 50-42 των Χανίων στο ντέρμπι της πρεμιέρας των μπαράζ ανόδου στην Α2 γυναικών, με κορυφαία τη Μάγδα Καραμπατζάκη

Τεράστιας σημασίας νίκη σημείωσε ο Ανταγόρας στη χθεσινή πρεμιέρα του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών! Οι Κώες επικράτησαν 50-42 των Χανίων, που είναι η μία από τις δύο βασικές αντίπαλες ομάδες με στόχο την πρώτη θέση στον υποόμιλο.

Στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς, «έπεσαν κορμιά», το παιχνίδι εξελίχθηκε ακριβώς όπως αναμενόταν, δηλαδή σε ντέρμπι, και κάθε λεπτομέρεια μετρούσε. Ο Ανταγόρας, έχοντας μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τους τελευταίους τρεις μήνες, χρειάστηκε λίγη ώρα μέχρι να συνέλθει και να βρει ρυθμό. Για καλή του τύχη, τα Χανιά δεν έκαναν σε αυτό το διάστημα το ξέσπασμά τους, ούτε κατάφεραν να προηγηθούν με διαφορά ασφαλείας.

Το ματς κυλούσε πόντο – πόντο, σχεδόν τα πάντα ήταν ισορροπημένα και καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ. Τα κορίτσια του Γιάννη Παπούλη πέρασαν μπροστά με 29-25 στα μισά της 3ης περιόδου, κρατώντας τα Χανιά άποντα για περίπου έξι λεπτά.

Ο Ανταγόρας μπορεί να πέτυχε εφτά πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο, όμως στο τελευταίο πέτυχε είκοσι και με «αιχμή» την πολύπειρη Μάγδα Καραμπατζάκη, πήρε σημαντικό προβάδισμα το οποίο διατήρησε μέχρι το τελικό άκουσμα της κόρνας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η χθεσινή νίκη ήταν μισή άνοδος για τον Ανταγόρα ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα όσον αφορά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Θεωρητικά, η αγωνία θα παραμείνει στα ύψη μέχρι το κυριακάτικο (δεύτερο) ντέρμπι με τον Έσπερο Πάτρας.

Δεκάλεπτα: 12-12, 25-23(ημιχρ.), 30-33, 50-42
Διαιτητές: Τηγάνης, Γιακείμη

Ανταγόρας (Παππούλης): Κωστούλα 8(1), Σαράγια 3(1), Πατμίου 4, Κασάπογλου 8, Καραμπατζάκη 19(1), Σβύνου 6, Δρεττάκη 2, Στάκκου.
Χανιά (Κασικτσόγλου): Ακριβού 1, Βαρυπατάκη, Γιαννοπούλου 16(1), Θωμά 7(1), Καζαντζή 4, Κασωμένου 5, Παπαδοκοκολάκη, Σκορδυλάκη 5(1), Σκουμπάκη 4, Φουράκη.

Σήμερα ρεπό
Μέρα «κατασκοπίας» η σημερινή για τον Γιάννη Παπούλη καθώς ο Ανταγόρας έχει ρεπό κι έτσι θα μπορέσει να δει με περισσότερη ηρεμία τον Έσπερο Πάτρας (αν κι έχει εύκολη αποστολή σήμερα) και τους Δαναούς Άργους.

Τα χθεσινά αποτελέσματα:
Ανταγόρας – Χανιά 50-42
Δαναοί – Έσπερος Πάτρας αργά χθες.
Ρεπό: Καρλόβασι

Το σημερινό πρόγραμμα:
Μετς (16.00’) Έσπερος ΑΟΠΑ – Καρλόβασι
Μετς (18.00’) Χανιά – Δαναοί
Ρεπό: Ανταγόρας

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!