Η ανακύκλωση στη Νίσυρο προχωρεί

Η ανακύκλωση στη Νίσυρο προχωρεί

Η ανακύκλωση στη Νίσυρο προχωρεί

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 205 ΦΟΡΕΣ

Χιλιάδες άδεια πλαστικά μπουκάλια νερού φορτώθηκαν σε μεγάλο φορτηγό με ρυμουλκούμενη καρότσα για μεταφορά στην Αθήνα στην μονάδα ανακύκλωσης.

Πριν από δέκα μέρες το φορτηγό μετέφερε τόνους χαρτί για ανακύκλωση. Το πρόγραμμα ανακύκλωσης του δήμου μας που ξεκίνησε πρίν δυόμισυ χρόνια προχωρεί αρκετά καλά με αποτέλεσμα τόνοι υλικών να ανακυκλώνονται από την μια και από την άλλη ο χώρος των ΧΥΤΑ να μην επιβαρύνεται περαιτέρω.

Η προσπάθεια αυτή που γίνεται για την προστασία του περιβάλλοντος είναι σπουδαίας σημασίας και πρέπει ο κάθε πολίτης να έχει ενεργό συμμετοχή.

Ο Δήμος μας ζήτησε από την διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δωδεκανήσου τη διδασκαλία μιας ώρας την εβδομάδα, μαθήματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης για να μπορέσουν τα παιδιά να κάνουν το θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος μέρος της καθημερινής τους ζωής.

Διαβάστε ακόμη

Αποτροπιασμός Νικητιάδη στη Βουλή για τα όσα ακούγονται για το μουσείο στη Νίσυρο

Νικητιάδης για την υπόθεση αρχαιοφύλακα Νισύρου: «Να μην μείνει κλειστό το μουσείο» – Μενδώνη: «Έχουν ήδη δοθεί οι εντολές»

Νίσυρος: Νέες καταγγελίες για τη δράση του αρχαιοφύλακα

Χρ. Κορωναίος, δήμαρχος Νισύρου: Προτεραιότητα όλων να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αναδειχθεί η αλήθεια των γεγονότων

Χιλιάδες κιλά υλικού απέστειλε για ανακύκλωση ο δήμος Νισύρου

Επιτυχία Νισύριων μαθητών σε πανελλήνιο μαθηματικό διαγωνισμό

O δήμος Νισύρου ιδρυτικό μέλος του "Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων"

Επίσκεψη του υφυπουργού Ναυτιλίας στη Νίσυρο για τον εορτασμό της 76ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα