Πυρ και μανία ο Πρόεδρος των Φανών Βασίλης Νικολίτσης

Πυρ και μανία δηλώνει ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Φανών Βασίλης Νικολίτσης, με ανοιχτή επιστολή του, προς τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο τροχαίου υλικού και μηχανημάτων Μιχάλη Σταυρή, με αφορμή την έλλειψη απορριμματοφόρου στην περιοχή των Φανών, αλλά και γενικότερα στα χωριά του πρώην δήμου Καμείρου.

«Κύριε Σταυρή,
Είχατε δεσμευτεί από πέρσι πως θα εξυπηρετούσατε το αίτημα της κοινότητας Φανών και γενικότερα του πρώην Δήμου Καμείρου, για προμήθεια απορριμματοφόρου που απλά δεν θα είναι διαλυμένο, όπως τα δύο που υπάρχουν σήμερα στην περιοχή.

Οι πολίτες διαμαρτύρονται και τα ζουμιά από τα σκουπίδια τρέχουν στους δρόμους. Η εικόνα είναι τριτοκοσμική εντός του οικισμού και υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.
Αδιαφορείτε για τα χωριά. Οι πρόεδροι των κοινοτήτων δίνουν καθημερινό αγώνα μόνοι τους. Δεν δίνετε καμία σημασία. Είμαστε όλοι οι πρόεδροι σε απόγνωση. Το προσωπικό δεν επαρκεί.

Εμείς, οι κάτοικοι των χωριών της Ρόδου, δεν είμαστε πολίτες τρίτης κατηγορίας. Είμαστε και εμείς άνθρωποι. Εάν δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε, να φέρετε και σε εμάς ιδιώτη.
Φορτηγό δεν έχουμε. Εκσκαφέα δεν έχουμε. Είναι όλα χαλασμένα. Κάντε κάτι τώρα. Δεν θα ανεχθούμε άλλο να μας κοροϊδεύετε».
Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Φανών
Βασίλης Νικολίτσης