Δράσεις από το Αμπερνάλλι Ρόδου

Δράσεις από το Αμπερνάλλι Ρόδου

Δράσεις από το Αμπερνάλλι Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 191 ΦΟΡΕΣ

Συνεχίζοντας τις δημιουργικές του δράσεις, ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι», σε συνεργασία με τα Μέλη του, τους χοροδιδασκάλους και τη Δημοτική Κοινότητα, σας προσκαλεί σε δύο πολιτιστικές εκδηλώσεις, στις 23 και 25 Ιουνίου.

Αναλυτικότερα, την Παρασκευή 23 Ιουνίου, παραμονή του Άη Γιάννη Κλήδονα (Καλαφουνιάρη), θα βρίσκεται όπως κάθε χρόνο στο Λαογραφικό Σπίτι Σορωνής Ρόδου. Θα υπάρχουν παραδοσιακά εδέσματα, κερασμένα από νοικοκυρές του χωριού και μέλη του συλλόγου μας, θα κάψουμε τα πρωτομαγιάτικα στεφάνια και στις 19:30 οι παιδικές ομάδες παραδοσιακών χορών θα παρουσιάσουν χορούς του τόπου μας.

Την Κυριακή 25 Ιουνίου, στις 19:30 στο προαύλιο της Στέγης του Συλλόγου μας, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια παράσταση των παιδικών ομάδων σύγχρονων χορών. Την ίδια ημέρα θα δοθούν οι βεβαιώσεις συμμετοχής στις ομάδες που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με το ΚΕΚ «Γ. Γεννηματάς».

Διαβάστε ακόμη

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Πρόσκληση στα εγκαίνια του Μπαζάρ Μεταχειρισμένου Βιβλίου στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Ρόδου