Πρόταση στον Μιχάλη Πλύγκο κατέθεσε ο Αστέρας Παστίδας

Πρόταση στον Μιχάλη Πλύγκο κατέθεσε ο Αστέρας Παστίδας

Πρόταση στον Μιχάλη Πλύγκο κατέθεσε ο Αστέρας Παστίδας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 274 ΦΟΡΕΣ

Οι μεταγραφικές κινήσεις για τον Αστέρα Παστίδας συνεχίζονται, μέχρις ότου ολοκληρωθεί και «γεμίσει» για τα καλά το ρόστερ της ομάδας.

Αυτές τις μέρες οι Διοικούντες τον σύλλογο, σύμφωνα και με τις προτάσεις του Κώστα Πάττα, αναζητούν ένα έμπειρο επιθετικό, ο οποίος θα βοηθήσει την ομάδα να φτάνει σε κάθε παιχνίδι στον στόχο της, που δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Στην παρούσα φάση πάντως εξετάζεται μια δύσκολη περίπτωση, που δεν είναι άλλη από εκείνη του Μιχάλη Πλύγκου. Ο 34χρονος επιθετικός είχε την περυσινή περίοδο πολύ καλό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Κλεάνθη. Είχε 30 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και σημείωσε 8 γκολ.

Αποτελεί δύσκολη περίπτωση, καθώς μπορεί να είναι οι δυο πλευρές πολύ κοντά σε συμφωνία, αλλά για τον παίκτη ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες και περισσότερο ο Ηρακλής Μαριτσών. Οι δυο πλευρές συνεχίζουν τις επαφές και πολύ σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Ανοίγει το στέκι
Είναι πλέον θεσμός, κάθε χρόνο το πιο καλό στέκι για τους φίλους του Αστέρα να είναι αυτό που δημιουργούν οι Διοικούντες του συλλόγου, με σκοπό την οικονομική στήριξη του. Νόστιμο σουβλάκι, παγωμένη μπύρα και αναψυκτικό, αλλά και χώρος για να παίξουν τα παιδιά των οικογενειών θα είναι στην ημερήσια διάταξη.

Το στέκι του Αστέρα ανοίγει τις πύλες του την ερχόμενη Δευτέρα 26 Ιουνίου και η Διοίκηση της ομάδας καλεί όλους τους φίλους της και γενικότερα τους κατοίκους της Παστίδας και των γύρω περιοχών, να ενισχύσουν και φέτος αυτή την προσπάθεια.

Μάλιστα οι υπεύθυνοι του συλλόγου, ανακοίνωσαν πως φέτος, κάθε Σάββατο, θα υπάρχει ζωντανή μουσική από ορχήστρα, που θα αναλαμβάνει να διασκεδάσει τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»