Την επέκταση των οκτάμηνων συμβάσεων εργαζομένων ζητάει ο Δήμος Νισύρου

Την επέκταση των οκτάμηνων συμβάσεων εργαζομένων ζητάει ο Δήμος Νισύρου

Την επέκταση των οκτάμηνων συμβάσεων εργαζομένων ζητάει ο Δήμος Νισύρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 165 ΦΟΡΕΣ

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα των συμβασιούχων, ο Δήμος Νισύρου στηρίζει το δικαίωμα των εργαζομένων για την επέκταση των συμβάσεών τους έως την 31η Δεκεμβρίου 2017 όπως είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση και με βάσει της οποίας έκαναν το πρόγραμμά τους οι Δήμοι.

Είναι αδιανόητο το Ελεγκτικό Συνέδριο με την απόφαση του (9ης ΓΕΝ.ΣΥΝ. 10.5.2017) σύμφωνα με την οποία κρίνεται ότι οι παρατάσεις των συμβάσεων (άρθρο 16 του νόμου 4429/2016) όπως και η ρύθμιση του άρθρου 25 του ν. 4456/2017 για την πληρωμή των συμβασιούχων είναι αντισυνταγματικές, να καθορίζει τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων οι οποίοι θα χάσουν τη δουλειά τους.

Ο Δήμος Νισύρου στηρίζοντας τα δικαιώματα των εργαζομένων έστειλε επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη για την επέκταση των συμβάσεων. Παρακάτω παραθέτουμε την επιστολή του Δημάρχου κ. Χριστοφή Κορωναίου.

Διαβάστε ακόμη

Αποτροπιασμός Νικητιάδη στη Βουλή για τα όσα ακούγονται για το μουσείο στη Νίσυρο

Νικητιάδης για την υπόθεση αρχαιοφύλακα Νισύρου: «Να μην μείνει κλειστό το μουσείο» – Μενδώνη: «Έχουν ήδη δοθεί οι εντολές»

Νίσυρος: Νέες καταγγελίες για τη δράση του αρχαιοφύλακα

Χρ. Κορωναίος, δήμαρχος Νισύρου: Προτεραιότητα όλων να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αναδειχθεί η αλήθεια των γεγονότων

Χιλιάδες κιλά υλικού απέστειλε για ανακύκλωση ο δήμος Νισύρου

Επιτυχία Νισύριων μαθητών σε πανελλήνιο μαθηματικό διαγωνισμό

O δήμος Νισύρου ιδρυτικό μέλος του "Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων"

Επίσκεψη του υφυπουργού Ναυτιλίας στη Νίσυρο για τον εορτασμό της 76ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα