«Έκλεισε» το «μαέστρο» του ο Άρης

«Έκλεισε» το «μαέστρο» του ο Άρης

«Έκλεισε» το «μαέστρο» του ο Άρης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 290 ΦΟΡΕΣ

Σε συμφωνία με τον πρώην άσσο της Ρόδου και του Ιάλυσου, Ανδρέα Χατζηλιόντα, φέρονται να έχουν έρθει οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι χώρισαν τους δρόμους τους με το Γιάννη Σταμούλη

Σε μία σπουδαία προσθήκη, η οποία θα του εξασφαλίσει δημιουργία και αξιόπιστη τροφοδοσία της επιθετικής γραμμής του, είναι έτοιμος να προχωρήσει ο Άρης.

Οι «κιτρινόμαυροι» έψαχναν για καιρό έναν ποιοτικό μέσο και όπως όλα δείχνουν, τον βρήκαν στο πρόσωπο του Ανδρέα Χατζηλιόντα. Ο πρώην άσσος του Ιάλυσου και πέρσι της Ρόδου αποφάσισε να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του για μόνιμη εγκατάσταση, ωστόσο κάτι η εξαιρετική πρόταση και το «πρέσινγκ» του Άρη και κάτι το «ψηστήρι» από τον συντοπίτη του και όπως όλα δείχνουν, προσεχώς συμπαίκτη του Δημήτρη Γκίκα, τον έπεισαν να επιστρέψει στο νησί.

Ο Χατζηλιόντας φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση του συλλόγου του Αρχαγγέλου και το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή, είναι η διευθέτηση των τυπικών.

Στον αντίποδα, παρελθόν αποτελεί από τον Άρη ο Γιάννη Σταμούλης. Ο έμπειρος ακραίος αμυντικός, ο οποίος υπηρέτησε την ομάδα με αφοσίωση και η διοίκηση, έλυσαν τη μεταξύ τους συνεργασία κοινή συναινέσει.

Δίπλα στον Παναγιώτη ο Άρης
Δύσκολες στιγμές περνάει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Δήμος Παπαοικονόμου, καθώς ο γιος του Παναγιώτης, τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα. Με ανακοίνωσή τους, οι «κιτρινόμαυροι» εκφράζουν τις ευχές τους για γρήγορα περαστικά:

«Η διοίκηση του Άρη εκφράζει τη συμπαράστασή της στην οικογένεια του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Δήμου Παπαοικονόμου, για το σοβαρό τραυματισμό του γιου του, Παναγιώτη, σε τροχαίο ατύχημα.

Ο Παναγιώτης προέρχεται από οικογένεια που έχει συνδέσει το όνομά της με την ιστορία του συλλόγου μας. Ευχή όλων μας είναι να αποτελέσουν σύντομα παρελθόν οι δύσκολες στιγμές που περνούν οι δικοί του άνθρωποι. Του ευχόμαστε ολόψυχα ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει σύντομα στο σπίτι του, δυνατός και σιδερένιος.»

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή