Ασφάλισε τα γκολπόστ με Γιδόπουλο ο Ιάλυσος

Ασφάλισε τα γκολπόστ με Γιδόπουλο ο Ιάλυσος

Ασφάλισε τα γκολπόστ με Γιδόπουλο ο Ιάλυσος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 162 ΦΟΡΕΣ

Ο 22χρονος γκολκίπερ ανακοινώθηκε επίσημα

Μια σημαντική και συνάμα μεταγραφή ουσίας, ανακοίνωσε χθες ο ΓΑΣ Ιάλυσος. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, απέκτησε τον 22χρονο τερματοφύλακα Νίκο Γιδόπουλο ο οποίος έχει πολλές παραστάσεις από μεγάλες κατηγορίες, καθώς έχει περάσει από την Ξάνθη και από τα Τρίκαλα.

Ο νεαρός γκολκίπερ συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας που έχει δυο λύσεις ακόμα πλέον, για να παρουσιαστεί πολύ δυνατή στην εστία της στο φετινό πρωτάθλημα.

-Είτε να κρατήσει τον Άγγελο Χειμωνέττο στο ρόστερ της

-Είτε να αποκτήσει έναν ακόμα, προκειμένου να μην αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα κατά τη διάρκεια του φετινού… μαραθωνίου. Σε ότι αφορά τον Γιδόπουλο οι πληροφορίες αναφέρουν, πώς πρόκειται για τερματοφύλακα με αρκετές ικανότητες και θαυμάσιο χαρακτήρα.

Η ανακοίνωση του Ιάλυσου για το νέο απόκτημα:

«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Νίκο Γιδόπουλο.

Ο Νίκος είναι γεννημένος στις 26 Ιουλίου 1995, έχει ύψος 1,90 και έχει αγωνιστεί στη Σκόντα Ξάνθη, στη Β και Γ εθνική με τον ΑΟ Τρίκαλα και τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε στην Γ εθνική με το Ελευθεροχώρι.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Ο παίκτης μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας δήλωσε:

«Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή η συνεργασία μου με τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσο. Ομάδα ιστορική η οποία είχε και έχει πολλά να δείξει στο ποδόσφαιρο.

Οι υψηλοί στόχοι της ομάδας, το θερμό ενδιαφέρον και ο τρόπος προσέγγισης του προπονητή κ. Αλεξιάδη, ενός νέου και φιλόδοξου ανθρώπου του ποδοσφαίρου, καθώς και η εμπιστοσύνη του προέδρου κ. Μιχάλη Χατζηνικήτα ο οποίος με κέρδισε από τη πρώτη μας κουβέντα, με ώθησαν στο επόμενο ποδοσφαιρικό μου βήμα, στον Ιάλυσο, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Μας περιμένει σκληρή και συνολική δουλειά προκειμένου να «δέσουμε» και να αποδώσουμε όπως επιθυμεί ο προπονητής. Είμαι πανέτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να πετύχουμε το στόχο μας. Εύχομαι υγεία και επιτυχίες στη νέα ποδοσφαιρική μου οικογένεια».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή