Μηχανάκια POS στην Κοιλάδα των Πεταλούδων

Μηχανάκια POS στην Κοιλάδα των Πεταλούδων

Μηχανάκια POS στην Κοιλάδα των Πεταλούδων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 600 ΦΟΡΕΣ

Μηχανάκια POS τοποθετούνται πλέον και στην Κοιλάδα των Πεταλούδων ενώ σε λίγες ημέρες αναμένεται να λειτουργήσουν και τα τουρνικέ στην είσοδο, απόφαση που κρίθηκε απαραίτητη καθώς, τα προηγούμενα χρόνια, υπήρξε και απώλεια εσόδων.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, χθες, μετέβη στην Κοιλάδα, ο Δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Σάββα Διακοσταματίου και τον Πρόεδρο της ΔΕΡΜΑΕ κ. Γιώργο Κακούλη.

Η επίσκεψη είχε να κάνει με αυτό ακριβώς, δηλαδή την παραλαβή των POS, και τη διευθέτηση του θέματος της εισόδου με την τοποθέτηση μπαρών ή των λεγόμενων τουρνικέ. Μάλιστα, αυτά πρόκειται να τοποθετηθούν την ερχόμενη Πέμπτη.

Στόχος είναι, βέβαια, ο εκσυγχρονισμός της εισόδου στην Κοιλάδα αφού τα προηγούμενα χρόνια παρατηρούνταν απώλεια εσόδων.

Τέλος, χθες, η επίσκεψη του Δημάρχου και των συνεργατών του είχε να κάνει και με τη διευθέτηση κάποιων πρακτικών ζητημάτων, όπως την τοποθέτηση των τουρνικέ σε σημεία που να μην εμποδίζεται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων.

Διαβάστε ακόμη

Β΄ ΕΛΜΕ για Νίσυρο: "Θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους τους/τις μαθητές/τριές μας και τις οικογένειές τους από τη διαφθορά , από το σύστημα που τη γεννά"

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου

Σύσκεψη χθες στον δήμο για τον νόμο που αφορά τον αιγιαλό και την παραλία

Ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΣΤΑΤ. ο μόνιμος πληθυσμός στα χωριά και τα νησιά μας

Δήμαρχος Ρόδου, Αλέξανδρος Κολιάδης: Οποιος σπέρνει ανέμους...

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η ημερίδα "Από τον ρεπόρτερ του 19ου αιώνα στη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης" της ΕΣΗΕΠΗΝ

Ο καιρός έβαλε φρένο στην περιοδεία Κασσελάκη

Ευρωεκλογές: Η Δόμνα Μιχαηλίδου υπεύθυνη στην περιφέρεια Ν. Αιγαίου για τον συντονισμό δράσεων της Ν.Δ.