ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου προς ΝΟΔΕ: «Τα δικά σας "χρυσά πιάτα" γέμιζε η διαπλοκή τα προηγούμενα χρόνια, αδειάζοντας αυτά της κοινωνίας»

ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου προς ΝΟΔΕ:  «Τα δικά σας "χρυσά πιάτα" γέμιζε η διαπλοκή τα προηγούμενα χρόνια, αδειάζοντας αυτά της κοινωνίας»

ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου προς ΝΟΔΕ: «Τα δικά σας "χρυσά πιάτα" γέμιζε η διαπλοκή τα προηγούμενα χρόνια, αδειάζοντας αυτά της κοινωνίας»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 244 ΦΟΡΕΣ

«Αντί να επαναλαμβάνεστε σε δελτία τύπου ντροπής, επιτέλους απαντήστε!», αναφέρει η Νομαρχιακή Επιτροπή του κυβερνώντος κόμματος

Με αφορμή ένα ακόμα δελτίο τύπου ντροπής της ΝΟΔΕ, η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου δηλώνει παρών σε κάθε πολιτική αντιπαράθεση και απών από τις δημόσιες άναρθρες κραυγές – απομιμήσεις κορυφαίων στελεχών της ΝΔ, τύπου Γεωργιάδη – Βορίδη.

Χρειάζεται πραγματικά πολύ θράσος να είσαι σήμερα μέλος του πολιτικού μορφώματος με την επωνυμία Νέα Δημοκρατία και να έχεις τέτοια άνεση στην παραγωγή ψεύδους.

Εκπλήσσουν όμως ακόμα και την κεντρική μονταζιέρα του κόμματός τους όταν καταγγέλλουν ως κυβερνητική προπαγάνδα τον τερματισμό του αποκλεισμού που βίωσαν για τρία χρόνια οι νησιώτες μας από την πρόσβαση στο αγαθό της δωρεάν τηλεόρασης!

Ανακατεύουν το στομάχι όλων, όταν επιχειρούν να καπηλευτούν τον πόνο των τμημάτων της κοινωνίας που εξαθλιώθηκαν από την πολιτική τους και σήμερα στηρίζονται από τις δομές πρόνοιας και αλληλεγγύης, θεωρώντας τα απλώς «συσσίτια σε πλαστικά πιάτα» για αναξιοπαθούντες.

Τα δικά σας «χρυσά πιάτα» γέμιζε η διαπλοκή τα προηγούμενα χρόνια, αδειάζοντας αυτά της κοινωνίας.

Τώρα που η ελληνική κυβέρνηση βρίσκει λύσεις σε χρόνια προβλήματα, φωνασκείτε χωρίς αιδώ. Υπερασπίζεστε με μένος καθημερινά το παρακράτος διαπλοκής που στήσατε, δείχνοντας το αληθινό σας πρόσωπο. Η σωρεία σκανδάλων που αποκαλύπτονται μέρα με τη μέρα δεν είναι τίποτε άλλο από το ξήλωμα όσων σας υπηρετούσαν και υπηρετείτε πέρα από νόμους και ηθική.

Αντί να δημοσιεύετε δελτία τύπου ΝΤΡΟΠΗΣ, απαντήστε σε όλα όσα σας καταλογίζονται.

Απολογηθείτε επιτέλους στο λαό για την καταστροφή που φέρατε στη χώρα!

Διαβάστε ακόμη

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με πολίτες, τον Δήμαρχο και δημοτικούς Συμβούλους της Σύμης

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης για το πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών

Σε Κάλυμνο, Ρόδο και Κω ο Βουλευτής Βασίλης Α. Υψηλάντης

Μ. Kόνσολας: «6 προτάσεις αναβάθμισης της Σχολής Δυτών Καλύμνου»

Γ. Παππάς: Αδιάκοπος αγώνας υπέρ των νησιωτών για τη διασφάλιση του υπέρτατου αγαθού, της υγείας

Ερώτηση 16 βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για την ανάγκη ίδρυσης Ιατρικού Συλλόγου Καρπάθου και Κάσου

Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών του Αζερμπαϊτζάν, κ. Fariz Rzayev