Δημήτρης Τσίκκης: «Σε διατεταγμένη υπηρεσία σπίλωσης της τιμής και της υπόληψης μου»

Δημήτρης Τσίκκης: «Σε διατεταγμένη υπηρεσία σπίλωσης της τιμής και της υπόληψης μου»

Δημήτρης Τσίκκης: «Σε διατεταγμένη υπηρεσία σπίλωσης της τιμής και της υπόληψης μου»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 7468 ΦΟΡΕΣ

Την οργισμένη αντίδραση του πρώην προέδρου της ΔΕΥΑΡ κ. Δημήτρη Τσίκκη προκάλεσαν δημοσιεύματα και πληροφορίες, που θέλουν τον ίδιο να ευθύνεται για το γεγονός των προβλημάτων υδροδότησης που αντιμετωπίζει σήμερα το νησί της Ρόδου.

Ο ίδιος κάνει λόγο για «διατεταγμένη υπηρεσία» σπίλωσης της τιμής και της υπόληψής του και τονίζει ότι δεν πρόκειται να δεχθεί την χυδαία επιχείρηση στοχοποίησης που εξελίσσεται σε βάρος του, για να καλυφθούν άλλων λάθη και παραλείψεις.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το απόγευμα επισημαίνει συγκεκριμένα:

«Πρόκειται για ένα πολύ χυδαίο παιχνίδι, μια πολύ χυδαία επιχείρηση στοχοποίησης και δαιμονοποίησής μου με απώτερο στόχο την απαξίωση του έργου που παράξαμε και είναι ορατό τα προηγούμενα τρια χρόνια στην διοίκηση της ΔΕΥΑΡ.

Για να υποστηρίξει κάποιος ότι, φταίει ο ΤΣΙΚΚΗΣ για τα προβλήματα υδροδότησης στο Βόρειο τρίγωνο και ειδικότερα στην πόλη Ροδίων και την Ιαλυσό που ουδέποτε αντιμετώπισαν προβλήματα υδροδότησης πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που οφείλονταν σε βλάβες, πρέπει να έχει κάποιου είδους ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ.

Εδώ παίζεται ένα ανέντιμο παιχνίδι το οποίο μετήλθε με όλα τα μέσα χυδαιότητας και λάσπης, με στόχο να μείνουν στο απυρόβλητο κάτοχοι καρέκλας «μεγάλων» γραφείων.

Το μετρήσιμο έργο που παράχθηκε τα τελευταία τρία χρόνια είναι η απάντηση στους σημερινούς «λασπολόγους» που επιχειρούν με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο να ακυρώσουν την προσπάθεια προάσπισης των συμφερόντων της ΔΕΥΑΡ προς όφελος του Ροδιακού λαού για να καλυφθούν πίσω από τις δικές τους παραλείψεις και να μετατοπίσουν της δικές τους ευθύνες .

Ακόμη και αν μου ζητήθηκε , ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ, εγγράφως και επανειλημμένα , αρνήθηκα ,προασπιζόμενος τα συμφέροντα του Ροδιακού λαού και της ΔΕΥΑΡ , να ονοματίσω τις γεωτρήσεις που θέσαμε σε λειτουργία μετά το φράγμα Γαδουρά , διότι επιθυμούσαμε την όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση του , με στόχο τη διασφάλιση της επάρκειας νερού στο νησί μας .

Τα τελευταία δυο χρόνια επανασχεδιάσαμε την ομαλή υδροδότηση του Βορείου τριγώνου της Ρόδου βασιζόμενοι στις επίσημες διαβεβαιώσεις που λαμβάναμε για την απρόσκοπτη λειτουργία του φράγματος Γαδουρά ακόμη και με την ανάθεση διαχείρισής του σε ιδιώτη

Ο Δημήτρης Τσίκκης δεν έχει καμία ευθύνη και ανάμειξη με την διαδικασία του διαγωνισμού που διενήργησε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την ανάθεση της διαχείρισης και λειτουργίας του φράγματος Γαδουρά σε ιδιώτη με τις δικαστικές διαμάχες που ακολούθησαν και το ελεγκτικό συνέδριο.

Όταν ανέλαβα την προεδρία της ΔΕΥΑΡ ,πριν από τρία χρόνια, ακόμη και σήμερα που είμαι ένας απλός δημοτικός σύμβουλος , υποστήριζα και συνεχίζω να υποστηρίζω ότι , η λειτουργία του φράγματος Γαδουρά είναι μονόδρομος για την ομαλή υδροδότηση της Ρόδου.

Αν εξαρχής με απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου είχε παραχωρηθεί στην ΔΕΥΑΡ , η ευθύνη της λειτουργίας και διαχείρισης του φράγματος Γαδουρά , σήμερα δεν θα μιλούσαμε για προβλήματα υδροδότησης.

Οι ευθύνες να αναζητηθούν στους υπεύθυνους ....

Δημήτριος Ν. ΤΣΙΚΚΗΣ

τέως Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου ΔΕΥΑΡ

Διαβάστε ακόμη

Αποτελέσματα 14ου διαγωνισμού φωτογραφίας της Dodekanisos Seaways

Αρκετές δωρεές τροφίμων για το συσσίτιο του δήμου

Ποιοι ορίστηκαν ένορκοι στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου

Καθορίστηκε το πλαίσιο αποχής των δικηγόρων

Μέχρι τις 31 Μαΐου θα πρέπει να θεραπευτούν οι παραβάσεις των καταστημάτων

Σήμερα θα παραδοθούν αντιπλημμυρικά έργα 500.000 ευρώ

Δήμαρχος Ρόδου: Η παράταξη της μειοψηφίας αδυνατεί να αποδεχθεί το αποτέλεσμα των εκλογών

Αντ. Καμπουράκης: Απολύτως Διαφορετικοί! Ακραία Διαφορετικοί δε, όταν πρόκειται για Ήθος και Νομιμότητα!