Από τη Δευτέρα ο σχεδιασμός του ΑΕΡΑ

Από τη Δευτέρα ο σχεδιασμός του ΑΕΡΑ

Από τη Δευτέρα ο σχεδιασμός του ΑΕΡΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 252 ΦΟΡΕΣ

Με πολλά παιδιά να παίρνουν μέρος στο καμπ του ΑΕΡΑ και της Ρεάλ Βαγιαδολίδ στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας, ξεκίνησε ήδη ένα σημαντικό γεγονός για το ποδόσφαιρο, αλλά και τα παιδιά που ασχολούνται με τον βασιλιά των σπορ.

Οι Ακαδημίες του ΑΕΡΑ αλλά και τα αντίστοιχα τμήματα της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, έχουν καθιερώσει εδώ και μερικά χρόνια το καμπ και διδάσκουν σε αυτό οι Ισπανοί προπονητές της Βαγιαδολίδ, αλλά και ο Βαγγέλης Χοσάδας με τους συνεργάτες του.

Στην «πρώτη» του καμπ, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης, αλλά και ο πρόεδρος του ΑΕΡΑ Μιχάλης Αντώνογλου και φυσικά αρκετοί γονείς.

Το καμπ πρέπει θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου, ενώ στο τέλος θα γίνει αξιολόγηση των παιδιών –ταλέντων από όλους τους προπονητές.

Υπενθυμίζεται πώς στο καμπ υπάρχουν τέσσερις προπονητές της Ρεάλ κι ένας τερματοφυλάκων, αλλά και ο γενικός διευθυντής των Ακαδημιών, οι οποίοι παρακολουθούν με προσοχή τα παιδιά και τις επιδόσεις τους.

Στο μεταξύ στο περιθώριο του καμπ, ο πρόεδρος του ΑΕΡΑ Μιχάλης Αντώνογλου ζήτησε λίγη ακόμα υπομονή από τον κόσμο της ομάδας, ενώ ο Βαγγέλης Χοσάδας που θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» και φέτος, θα ασχοληθεί με το σχεδιασμό του ΑΕΡΑ από την ερχόμενη Δευτέρα.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Πιθανό να ανέβει και τρίτη ομάδα

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ