Αναβλήθηκε για τις 7 Ιουλίου η δίκη για το τροχαίο και την εγκατάλειψη

Αναβλήθηκε για τις 7 Ιουλίου η δίκη για το τροχαίο και την εγκατάλειψη

Αναβλήθηκε για τις 7 Ιουλίου η δίκη για το τροχαίο και την εγκατάλειψη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 410 ΦΟΡΕΣ

Για τις 7 Ιουλίου αναβλήθηκε τελικά από το αυτόφωρο δικαστήριο, η δίκη του 34χρονου αθίγγανου που κατηγορείται για το τροχαίο ατύχημα που φέρεται να προκάλεσε σε δύο συμπολίτες μας, τους οποίους αν και τραυμάτισε στη συνέχεια εγκατέλειψε.

Η δίκη επρόκειτο να γίνει χθες ωστόσο αναβλήθηκε προκειμένου να προσκομιστούν στο δικαστήριο σημαντικά έγγραφα που αφορούν την υγεία των εμπλεκομένων.

Η σύλληψη του 34χρονου αθίγγανου έγινε αργά το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 το απόγευμα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με καταγγελία συμπολιτών μας οι οποίοι οδηγούσαν μοτοποδήλατο (της γνωστής οικογένειας Σιέχ), αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσαν Ρομά, συγκρούστηκε μαζί τους με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 στις 8 το βράδυ.

Πρόκειται για δύο αδέλφια (άνδρας και γυναίκα) τα οποία επιβαίνοντας σε δίκυκλο μοτοποδήλατο κινούνταν επί της Ρόδου Καλλιθέας με κατεύθυνση το Φαληράκι.

Ξαφνικά στο ύψος της εισόδου της Αγίας Μαρίνας ένα αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε αθίγγανος βγήκε στην επαρχιακή οδό χωρίς να ελέγξει με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το μοτοποδήλατο των δύο αδελφών!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο αθίγγανος αφού ζήτησε τα … ρέστα στη συνέχεια επιχείρησε να τραπεί σε φυγή.

Ο αδελφός και τραυματίας του ατυχήματος ωστόσο κατάφερε να πάρει τα κλειδιά του αυτοκινήτου και έτσι ο οδηγός τράπηκε σε φυγή πεζός!

Τα δύο αδέλφια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου διαπιστώθηκε ότι είχαν σπάσει τα χέρια τους, ενώ το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Τμήμα Τροχαίας Ρόδου, προσωπικό της οποίας διενήργησε και τη σχετική προανάκριση.

Συνήγορος υπεράσπισης του 34χρονου είναι η κα. Κατερίνα Βολονάκη.

Διαβάστε ακόμη

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων στα  νησιά του Νοτίου Αιγαίου την περασμένη εβδομάδα

Πνίγηκε από τροφή το κοριτσάκι στην Κω - Συνελήφθησαν οι γονείς

Συνελήφθη 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο για διακίνηση ναρκωτικών

Επτά άτομα συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές χθες και σήμερα στη Ρόδο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν» υποστηρίζει η οικογένειά του