Κρίθηκε ένοχος για τους άσκοπους πυροβολισμούς

Κρίθηκε ένοχος για τους άσκοπους πυροβολισμούς

Κρίθηκε ένοχος για τους άσκοπους πυροβολισμούς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1252 ΦΟΡΕΣ

Υπάλληλος ιδιωτικής εταιρείας, ενώ αθωώθηκε ο ξενοδόχος

Ένοχος κρίθηκε χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου 45χρονος υπάλληλος ιδιωτικής εταιρείας και η φίλη του, οι οποίοι κατηγορούνταν για άσκοπους πυροβολισμούς στο όχημα 50χρονου στο Γεννάδι. Στην ίδια υπόθεση κατηγορούνταν και ξενοδόχος ο οποίος απαλλάχτηκε από το δικαστήριο το οποίο τον έκρινε αθώο!

Το περιστατικό είχε σημειωθεί πέρυσι τον Αύγουστο και είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του 45χρονου υπαλλήλου και την άσκηση σε βάρος του ποινικών διώξεων γα απειλή κατ’ εξακολούθηση, εξύβριση, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, οπλοκατοχή και οπλοχρησία, ενώ σε βάρος της φίλης του ασκήθηκε δίωξη μόνο για εξύβριση.
Σε ότι αφορά τον ξενοδόχο κατηγορούνταν για ηθική αυτουργία στις πράξεις που βαραίνουν τον 45χρονο.
Η δίκη έγινε χθες στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου το οποίο έκρινε αθώο τον ξενοδόχο και ένοχους τον 45χρονο που καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης 13 μηνών με τριετή αναστολή αλλά και την φίλη του στην οποία επέβαλε ποινή φυλάκισης 20 ημερών με αναστολή.

Συνήγορος υπεράσπισης για τον ξενοδόχο παραστάθηκε ο κ. Στέλιος Αλεξανδρής και πολιτική αγωγή για λογαριασμό του 50χρονου ο κ. Στέλιος Κιουρτζής.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 45χρονος στις 10 Αυγούστου 2016 στις 8 το πρωί εξύβρισε τον 50χρονο και παράλληλα κρατούσε εναλλάξ ένα αεροβόλο όπλο, ένα αυτοσχέδιο ξύλινο ρόπαλο και μία ματσέτα μήκους 90 πόντων περίπου στοχεύοντας προς το μέρος του 50χρονου.
Επίσης ο 45χρονος στις 12.20 τα ξημερώματα στις 12 Αυγούστου 2016 εξύβρισε και απείλησε τον 50χρονο ο οποίος πήγε σε χώρο της ξενοδοχειακής μονάδας η οποία δεν λειτουργούσε και φυλασσόταν από τον υπάλληλο. Μάλιστα ο τελευταίος πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο το αυτοκίνητο του 50χρονου.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία και ο 45χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Σταθμού Γενναδίου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.
Σημειώνεται πως ο 50χρονος ήταν ο ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής μονάδας την οποία πούλησε και υπάρχει διαμάχη μεταξύ του ιδίου και του νέου ιδιοκτήτη, η οποία θα έχει συνέχεια στα δικαστήρια.

Διαβάστε ακόμη

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου