Άνεμος αλλαγών «χτυπά την πόρτα» του πρωταθλήματος γυναικών

Άνεμος αλλαγών «χτυπά την πόρτα» του πρωταθλήματος γυναικών

Άνεμος αλλαγών «χτυπά την πόρτα» του πρωταθλήματος γυναικών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 116 ΦΟΡΕΣ

Η επόμενη μέρα μετά την άνοδο του Ανταγόρα στην Α2

Με την άνοδο του Ανταγόρα στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών, το τοπικό πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου αναμένεται ν’ αλλάξει τη νέα σεζόν, όχι μόνο λόγω αριθμού συμμετοχών στον Όμιλο Νήσων αλλά κι επειδή έπονται ανακατατάξεις σε ομάδες του Ομίλου Ρόδου.

Καταρχάς, στον Όμιλο Νήσων μένουν δύο ομάδες, ο Ιπποκράτης, με τα νεαρά του κορίτσια, και η Ακαδημία Καλύμνου η οποία πέρσι πήρε μία πρώτη γεύση από το πρωτάθλημα. Ήδη ψιθυρίζεται ότι ενδέχεται να υπάρξει και τρίτη ομάδα (ίσως και τέταρτη) από το βόρειο συγκρότημα καθώς λειτουργεί γυναικείο τμήμα σε αρκετούς συλλόγους που, όμως, δεν έχουν μπει σε διαδικασία δήλωσης συμμετοχής στο τοπικό.

Για παράδειγμα, ο Πανιώνιος Λέρου έχει κάνει τα πρώτα του βήματα στη στελέχωση μίας γυναικείας ομάδας, με αθλήτριες που έχουν ξεκινήσει τις προπονήσεις αλλά μέχρι στιγμής περιορίζονται σε αυτές. Και όπως φαίνεται, εκεί θα παραμείνουν αφού δεν υπάρχουν σκέψεις – τουλάχιστον στην παρούσα φάση – να προστεθούν στα αγωνιστικά τμήματα.

Επίσης, η κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων (νεανίδων, κορασίδων) από την ΕΑΚΑ, έχουν «φουντώσει» το ενδιαφέρον στο νησί και ακούγεται ότι ίσως τη νέα σεζόν η Κάλυμνος έχει δύο εκπροσώπους στο τοπικό πρωτάθλημα.

Σε ό,τι αφορά στον Όμιλο Ρόδου, το καλοκαίρι προμηνύεται …μακρύ. Καταρχάς, πρέπει να βρεθεί λύση στο θέμα του προπονητή που έχει προκύψει στον Ιάλυσο, μετά την παραίτηση του Γιώργου Χατζηκαλημέρη.

Επίσης, μένει να δούμε τι θα γίνει με τον Ιβίσκο ο οποίος ναι μεν έφτασε στο φάιναλ φορ αλλά η εικόνα του ήταν απογοητευτική. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας σεβαστός αριθμός αθλητριών συζητά τη μετακίνησή τους στον Κολοσσό, εκτός αν προκύψει συγχώνευση, ένα σενάριο που είχε κυκλοφορήσει και πέρσι τέτοια εποχή.

Όσον αφορά στο Διαγόρα, η περσινή χρονιά δεν έφερε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, παρά τα αρχικά πλάνα και σχέδια. Κι εκεί αναμένονται αλλαγές με πιθανότερη την αποδέσμευση της Καλλέργη η οποία δε βοήθησε όσο αναμενόταν.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους