Ταξίδι στη Μεσόγειο από το Bellevue Restaurant

Ταξίδι στη  Μεσόγειο από το  Bellevue Restaurant

Ταξίδι στη Μεσόγειο από το Bellevue Restaurant

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 313 ΦΟΡΕΣ

Γευστικό ταξίδι στη Μεσόγειο με συνοδεία live μουσικής θα μας πάει αυτό το Σάββατο το Bellevue Restaurant.

Με ένα γευστικό μενού με μεγάλη ποικιλία, με 18 ευρώ το άτομο, το Bellevue μας κάνει το τραπέζι ενώ εμείς απολαμβάνουμε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα και τη live μουσική.

Μουσακάς αλα... Bellevue, γαριδάκι συμιακό, σαλάτα και υπέροχα γλυκά μας επιφυλάσσει το εστιατόριο.


Πιο συγκεκριμένα, το μενού περιλαμβάνει:
Λουκουμάδες τυριών με δυόσμο & μαρμελάδα τομάτας
~

Γαριδάκι Συμιακό, σάλτσα αρωματισμένη με ούζο, γαρνιρισμένο με πέρλες φρέσκων λαχανικών
~

Σαλάτα με σπανάκι, ρόκα , τοματινι, τυρί φέτα, ελαιόλαδο και βαλσάμικο
~

Ο δικός μας ‘Μουσακάς ‘
μια σύγχρονη εκτέλεση σε ένα παραδοσιακό πιάτο με φιλέτο από μοσχάρι, λαχανικά σχάρας κι ελαφριά κρέμα τυριών με γιαούρτι, μαλλιά αγγέλου και flakes παρμεζάνας
~

Pre Dessert
Παγωμένο ζελέ κρέμας με αρωματικό σιρόπι κεράσι
~

Dessert
Σοκολατένιο σαλάμι πασπαλισμένο με ζάχαρη άχνη παγωτό βανίλια και
γλυκό του κουταλιού

Bellevue restaurant
Καλύμνου και Τήλου
Για κρατήσεις στο 2241075880
f: Bellevue Restaurant

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές